Diyarbakır'da Olaylı Gece

Diyarbakırda Olaylı Gece
Diyarbakır’da yüzleri maskeli bir grup Mardinkapı semtinde devri görevi yapan polis zırhlı aracına ses bombalarıyla saldırıda bulundu. Polis ekipleri grubu gaz bombasıyla müdahale etti.

- Diyarbakır’da yüzleri maskeli bir grup Mardinkapı semtinde devri görevi yapan polis zırhlı aracına ses bombalarıyla saldırıda bulundu. Polis ekipleri grubu gaz bombasıyla müdahale etti.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır’ın Sur ilçesi Mardinkapı semtinde çöp konteynırlarını yola atan ve yolu trafiğe kapatan grup, bu esnada yoldan geçen polis zırhlı aracına 2 adet ses bombası attı. Atılan ses bombaları büyük bir gürültüyle patlarken patlama sonra bölgeye çok sayıda zırhlı polis ekibi ve Toplumsal Müdahale Aracı (TOMA) gönderildi. Kalabalık grup olay yerine gelen diğer polis ekiplerine de hava fişekle saldırması üzerine polis ekipleri toplanan grubu gaz bombası kullanarak dağıttı.

Polisin müdahalesiyle grup ara sokaklara kaçarak izini kaybettirirken polis Sur ilçesinde bulunan Mardinkapı ve Melikahmet semtinde olası saldırılara karşın yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü.

DİYARBAKIR'DA OLAYLI GECE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum