Diyarbakır’da Polisi Alarma Geçiren Olay

Diyarbakır’da Polisi Alarma Geçiren Olay
Diyarbakır’da sokakta kalan 1’i çocuk 3 kişi daha önce orduevi olarak kullanılan boş binaya ısınmak için girince polis ve askerler alarma geçti. 7. Kolordu Komutanlığı'na ait olan binada yakalanan 3 kişi polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.

- Diyarbakır’da sokakta kalan 1’i çocuk 3 kişi daha önce orduevi olarak kullanılan boş binaya ısınmak için girince polis ve askerler alarma geçti. 7. Kolordu Komutanlığı'na ait olan binada yakalanan 3 kişi polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.

Edinilen bilgilere göre olay, gece saat 02.00’da Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Şeyh Said Meydanı'nın karşısında bulunan ve daha önce 7. Kolordu Komutanlığı tarafından orduevi olarak kullanılan boş binada meydana geldi. Sokakta kalan 1’i çocuk 3 kişi ısınmak için askeriye ait eski orduevi binasına girince polis ve askerler alarma geçti. Nöbet değişimi sırasında durumu fark eden askerler üstlerine bilgi verdikten sonra olay yerine polis ekiplerini çağırdı.

Bina içerisinde yaklaşık 1 saat boyunca kendilerini gizleyen 3 kişi, polis ve askerler tarafından yapılan aramalar neticesinde saklandıkları yerden çıkarılarak karakola götürüldü.

Isınmak için orduevini seçen 3 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

DİYARBAKIR’DA POLİSİ ALARMA GEÇİREN OLAY

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.