Diyarbakır’da Toplu Taşıma Araçlarının Koltukları Yenilendi

Diyarbakır’da Toplu Taşıma Araçlarının Koltukları Yenilendi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, 2007, 2009 ve 2011 model 81 belediye otobüsünün kullanılamaz hale gelen koltuk döşemelerini yeniledi.Ulaşım Daire Başkanlığı Otobüs İşletme Ma...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, 2007, 2009 ve 2011 model 81 belediye otobüsünün kullanılamaz hale gelen koltuk döşemelerini yeniledi.

Ulaşım Daire Başkanlığı Otobüs İşletme Makine Müdürlüğü’nde yapılan yenileme çalışması kapsamında 81 belediye otobüsünü incelemeye aldı. Ekipler, araçlarda kirli, yırtık ve kullanılamaz durumda olan tüm koltukları sökerek, yeni süngerler ve kumaşlar döşedi. Koltuk söküm ve döşeme yenileme işlemleri ilk etapta kent içi ulaşımı sağlayan araçlarda, sonra da ilçe ve kırsal alana ulaşımı sağlayan toplu taşıma araçlarında uygulandı.Yaklaşık bir ayda tamamlanan yenileme çalışmaları, 40 bin liraya mal oldu.

"OTOBÜSLER TERTEMİZ BİR ŞEKİLDE SEFERE BAŞLADI"

Ulaşım Daire Başkanı Hikmet Altuğ, 2007, 2009 ve 2011 yılında aldıkları 81 aracın kullanımdan kaynaklı döşemelerinde ciddi hasarlar meydana geldiğini belirtti. Altuğ, "Yaklaşık 40 bin lira harcayarak 81 aracımızın yıpranmış koltuk döşemelerini bir bütün olarak yaklaşık bir ayda yeniledik. Otobüslerimiz tertemiz bir şekilde seferlerine başlamıştır" dedi.

DİYARBAKIR'DA OTOBÜSLERİN KOLTUK YÜZLERİ YENİLENDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.