Diyarbakır’daki ‘Huzur Ve Güven’ Uygulamasında Bir Örgüt Üyesi Yakalandı

Diyarbakır’daki ‘Huzur Ve Güven’ Uygulamasında Bir Örgüt Üyesi Yakalandı
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde dün polis ekipleri tarafından yapılan ‘Huzur ve güven’ uygulamasında PKK-KCK terör örgütüne eylem faaliyetinde bulunduğu iddia edilen 1 kişi yakalandı. İlçede yapılan uy...

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde dün polis ekipleri tarafından yapılan ‘Huzur ve güven’ uygulamasında PKK-KCK terör örgütüne eylem faaliyetinde bulunduğu iddia edilen 1 kişi yakalandı. İlçede yapılan uygulamada bin 100 kişi GBT sorgulamasına girerken aynı zamanda 1 adet silah 2 şarjör ve 19 adet dolu fişek ele geçirildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nce dün merkez Bağlar ilçesinde vatandaşların ‘Huzur ve güven’ini sağlamak için uygulama yapıldı. 7 farklı noktada kurulan uygulamada ekipler sokak ve caddelerde didik didik arama yaptı. Ekiplerin, çalışmaları sonucunda merkez Sur ilçesinde PKK-KCK terör örgütü adına eylem ve faaliyette bulunduğu iddia edilen 1 kişi Bağlar ilçesindeki uygulamada yakalandı.

Uygulamalar sonucunda bin 100 kişi GBT ile sorgulandı. Sabit ekipler tarafından ise trafik ihlali yapan 967 araca idari para cezası kesildi. Kayıp olarak aranan 1 kişi, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 1 şahıs ile hırsızlık malı satın almaktan suçu bulunan 1 kişi de polis ekipleri tarafından yakalanarak emniyete götürüldü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.