Diyarbakırspor’dan Vali Kıraç’a Ziyaret

Diyarbakırspor’dan Vali Kıraç’a Ziyaret
Diyarbakırspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Yapıcı, Asbaşkan Şeyhmus Şenyiğit, teknik ekip ve sporcular Diyarbakır Valili Mustafa Cahit Kıraç’ı ziyaret etti.

- Diyarbakırspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Yapıcı, Asbaşkan Şeyhmus Şenyiğit, teknik ekip ve sporcular Diyarbakır Valili Mustafa Cahit Kıraç’ı ziyaret etti.

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerinden kulübün yönetim politikası ve sorunları hakkında bilgi aldı. Valilik Toplantı Salonu'nda kısa bir açıklama yapan Diyarbakır Spor A.Ş. Başkanı İhsan Yapıcı, “Bundan sonra takımımızı imkanlar dahilinde tüm maçlarımız olmasa bile maçlarımıza katılmanızı temenni ederiz. Kulübümüz Türkiye’nin borçsuz ender kulüplerinden biridir. Borcumuzun olmaması kulübümüz adına sevindirici bir durum” dedi.

Sporcularla tek tek tanışıp sohbet eden Vali Kıraç ise “Gördüğüm kadarıyla burada yeni bir takım yeni bir heyecan var. Her takımın mutlaka yönlendiricisi, flaş isimleri, starları olacaktır ama alt yapıdan yetişen oyuncularımızın da olması lazım. Alt yapıya önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet. Ama önemli olan bu üç sonuçta da centilmenliğin, heyecanın ve mücadelenin olması lazım. Zaten futbolun ruhunda da bu var. İnsanlara oraya geldiklerinde güzel duygular yaşatmaktır. Hiç iyi oynamadan galibiyet alsanız bile seyirci bundan tatmin olmaz. Önemli olan takım ruhuyla seyircisiyle, yöneticisiyle, şehriyle bütünleşmiş bir takım olmaktır. Başkanınıza son yıllarda göstermiş olduğu performansı, özverisi ve duyarlılığı nedeniyle Diyarbakır halkı adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret Diyarbakır Spor A.Ş. yönetim kurulu üyeleri tarafından Vali Kıraç’a Diyarbakırspor forması hediye etmesiyle sona erdi.

DİYARBAKIRSPOR’DAN VALİ KIRAÇ’A ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.