Doğadaki Hayvanlar Aç Kalmasın Kampanyası

Doğadaki Hayvanlar Aç Kalmasın Kampanyası
'Doğadaki Hayvanlar Aç Kalmasın' kampanyasını 4 yıldır sürdüren çevre gönüllüsü Bekir Hamlakay, vatandaşları evlerde, işyerlerinde kalan ekmek ve yemek artıklarını değerlendirmek için duyarlı olmaya davet etti.

- 'Doğadaki Hayvanlar Aç Kalmasın' kampanyasını 4 yıldır sürdüren çevre gönüllüsü Bekir Hamlakay, vatandaşları evlerde, işyerlerinde kalan ekmek ve yemek artıklarını değerlendirmek için duyarlı olmaya davet etti.

Kampanya çerçevesinde bayatlayan ekmekleri toplamaya başladıklarını belirten Bekir Hamlakay, “Arkadaşım Saadettin Aladağ ile kampanyayı devam ettiriyoruz. Havaların böyle güzel gitmesinden dolayı İnegöl’e kar yağmıyor. Fakat tehlike çanları çalıyor. Tepelere kar yağmıyor. Ekmek kampanyasını 4 yıldır devam ettiriyoruz. Kar yağmamasına rağmen topladığımız bu ekmekleri biz yine dağlara götürüp vahşi hayvanlara vereceğiz. Bütün vatandaşlarımızın bu konuda katkılarını bekliyoruz. Artık ekmeklerini getirsinler. Bize yardımcı olsunlar. Bu hayvanları aç bırakmayalım. Önümüzdeki hafta Orman İşletme Müdürlüğünün tahsis edeceği araçla topladığımız ekmekleri dağlara götüreceğiz" dedi.

Her türlü israfın önüne geçilmesi gerektiğini ifade eden Hamlakay, özellikle İnegöl’de su israfının çok olduğunu belirterek, vatandaşları suyu israf etmemeleri konusunda da uyardı.

DOĞADAKİ HAYVANLAR AÇ KALMASIN KAMPANYASI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.