Doğalgaz Çalışması Menderes Bulvarı’nda Trafiği Felç Etti

Doğalgaz Çalışması Menderes Bulvarı’nda Trafiği Felç Etti
Aydın’ın Efeler ilçesi Adnan Menderes Bulvarı’nda doğalgaz çalışması nedeniyle tek şeritten verilen trafik alt üst oldu.Efeler ilçesinin en işlek bulvarı olan Adnan Menderes Bulvarı’nda başlatılan doğ...

Aydın’ın Efeler ilçesi Adnan Menderes Bulvarı’nda doğalgaz çalışması nedeniyle tek şeritten verilen trafik alt üst oldu.

Efeler ilçesinin en işlek bulvarı olan Adnan Menderes Bulvarı’nda başlatılan doğal gaz çalışmaları trafiği etkiledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarda Adnan Menderes Bulvarı çıkış bandında abide kavşağı ile 14. Sokak’a kadar trafik tek şeritten veriliyor. Şehir içi minibüslerinin ve yeni Aydın Büyükşehir Belediyesi halk otobüslerinin duraklarda indir bindir yapması nedeniyle trafik yer yer durma noktasına gelirken doğalgaz çalışmalarını iki ay süreceği ifade edildi. Yetkililer trafiğin yoğunluğu nedeniyle vatandaşları alternatif yolları kullanmaları yönünde uyarırken Adnan Menderes Bulvarı üzerinde trafik polisleri trafiğin yoğunluğunu azaltmak için gün boyu çalışma yapıyor.

DOĞALGAZ ÇALIŞMASI MENDRES BULVARINDA TRAFİĞİ FELÇ ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.