Doğan: 96 yıl önce destan yazılmıştır

Doğan: 96 yıl önce destan yazılmıştır
Ak Parti MKYK üyesi Metin Doğan Kahramanmaraş Kartuluş törenleri nedeniyle bir açıklama yayınladı

Kahramanmaraş Ak Parti eski il Başkanı ve MKYK üyesi Avukat Metin Doğan Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.

Doğan açıklamasında: “12 Şubat bir Şehrin değil, bir Vatanın kurtuluş günüdür. Kalbi iman ve vatan sevgisiyle dolu olan, Sütçü İmam’ ların, Rıdvan Hoca’ların, Arslanbey’ lerin, Senem Ayşe’ lerin ve daha adını sayamadığımız birçok Kahraman Maraşlının ‘’Maraş Bize Mezar Olmadan Düşmana Gülizar Olamaz’’ diyerek yaktığı bu kurtuluş ateşi, öbek öbek adeta vatanın her bir yanını sarmış, işgalci kuvvetlerin üzerine bir karabulut gibi çökmüştür.

Bundan tam doksanaltı yıl önce ecdadımız, tüm olumsuzluklara, tüm imkansızlıklara rağmen bu topraklarda bir kahramanlık destanı yazmış, bu destan o zaman olduğu gibi şimdi de tüm ümmete örnek olmaktadır. Bu nedenledir ki yanı başımızda Suriye’ de olan savaşla ilgili Başbakanımız, Sayın Ahmet Davutoğlu’nun  ‘’Halep'in direnişi Kahramanmaraş'ın direnişi gibidir bizim için’’ benzetmesi bu mücadelenin önemini bir kez daha ortaya koymaktadır. Bizler de inşallah bugün olduğu gibi bundan sonra da,  bu aziz vatanı bize miras bırakan şanlı ecdadımızın yolundan giderek bu sancağı sonuna kadar taşıyacağız. Bu bağlamda Milli Mücadelede hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.  Ruhları şad olsun” dedi.

                                                                                                                       

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.