Doğan, Genç Girişimcileri Ağırladı

Doğan, Genç Girişimcileri Ağırladı
Kocaeli Genç Girişimciler Derneği Başkanı Bilal Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, yaklaşık iki ay önce kuru...

Kocaeli Genç Girişimciler Derneği Başkanı Bilal Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, yaklaşık iki ay önce kurulan Kocaeli Genç Girişimciler Derneği Başkanı Bilal Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette konuşan ve gençlik ile alakalı hizmetlerden söz eden Başkan Doğan, “İlk olan merkez, genç girişimciler için bir kuluçka merkezi vazifesi görecektir. Girişimcilik çok farklı bir değer. Ülkelerin sahip olduğu bir yer altı, bir de yer üstü değerler vardı. Yer altında, petrol, maden su gibi, yer üstünde de en önemli değeri insanlarıdır. İnsanların içinde sakladıkları girişimcilikleridir. Biz, büyüklere düşen görevlerden birisi de gençlerimizin bulundurdukları bu potansiyeli gün yüzüne çıkarıp bir kazanım olarak sunulmasını sağlamaktır. Girişimcilik sadece ticari alanda değil, sporda, kültürde, sanatta, sosyal hayatın içinde var olan her şeyde vardır. Dolayısıyla çok kapsamlı yapılabilecek bir alan. Biz, İzmit Belediyesi olarak, genç dostu bir belediyeyiz. Ben de genç dostu bir Belediye Başkanıyım. Gençlik üzerine yaptığımız birçok projemiz var. Spor tesisleri, Cephanelikte yaptığımız çalışmalar, Sarısu’da ki gençlik kampımız, Genç-İz Birimimiz. Gençleri ilgilendiren her alanda olmaya çalışıyoruz. Şimdi de ticari alana destek vereceğiz” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.