Doğan, Milletvekilliğine Aday Adaylığını Açıkladı

Doğan, Milletvekilliğine Aday Adaylığını Açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, il başkanlığından istifa ederek Partisinden milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı.

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, il başkanlığından istifa ederek Partisinden milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı.

Parti binasında gerçekleştirilen basın toplantısına, CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, partinin yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Başkan Doğan, milletvekilliğine aday adaylığından dolayı il başkanlığından istifa ettiğini ifade ederken, Doğan’ın gözlerinin dolması duygusal anlar yaşattı.

Doğan, “2012 tarihinde gerçekleştirdiğimiz il kongresinden kapanışı şu sözlerimle yapmıştım. Ben gelmedim kavga için, sevgi için. Dostun evi gönüllerdir. Gönüller yapmaya geldim demiştim. Aradan geçen zaman diliminde gerek partililerimiz ile gerek vatandaşlarımız ile zayıflamış olan gönül birliğini, gönül yollarını bağlarını kurmaya çalıştık. Benim şahsen yaşamış olduğum mutluluk il başkanlığı döneminde baba oldum, kızım Deniz aramızda. Bu dönemde gerek kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, yöneticilerimizle, belediye başkanlarımızla çok güzel çalışmalar kurduk. Özlediğimiz hasretini çektiğimiz aile ortamını oluşturmaya çalıştık. Bu güzel ortamda moralimizi bozan gerçekleştirmek istemediğimiz olaylar yaşandı. İl başkanlığımız dönemde partimiz büyük bir ihanete de uğradı. Maalesef oylarımızla seçtiğimiz milletvekili partimize ihanet edip adeta satılarak rakip partiye geçti. Bu ihanet karşılığında dimdik ayakta durmayı bildik. Ve partimizi ayakta tutmaya, mücadele azmiyle, kararlığıyla yolda yürümeye devam ettirdik. Ve 30 Mart seçimlerinde bir önceki seçimlere göre, oylarımızı artırarak çıktık. Dönen döndü yolundan ama biz dönmedik yolumuzdan ve dönmeyeceğiz. Yolumuz dik, yolumuz halk yolu. Bu yolda el ele, kol kola yürümeye devam edeceğiz. Veda konuşması yapmak, görevi bırakmak hakikatten çok zor. Şuan çok büyük duygusal anlar yaşıyorum. O nedenler cümleleri toparlamakta güçlük çekiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman ailesinin üyesi olmak gerçekten çok önemli benim için. İnşallah Allah nasip ederse milletvekili seçilirsek hem partimizi hem de partimiz Adıyaman’a Ankara’da, temsil etmeye talibiz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İl Başkanı Doğan, parti binasında bulunan vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

DOĞAN, MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.