DOĞAN TEMEL ATMA TÖRENİNDE KONUŞTU

DOĞAN TEMEL ATMA TÖRENİNDE KONUŞTU
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan Onikişubat Belediyesi tarafından Fatih Mahallesinde yaptırılan imam hatip ortaokulu temel atma törenine katıldı.

 

“İmam Hatiplerden yetişen çocuklar hiçbir zaman terörist olmadılar, sokakları yakıp yıkmadılar. Çok büyük haksızlıklara ve zulümlere uğradılar. Büyük baskılar altında eğitimlerini bırakmak zorunda kaldılar ama Geziciler gibi ülkeye zarar vermediler.”

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan Onikişubat belediyesi tarafından Fatih Mahallesinde yaptırılan imam hatip ortaokulu gibi  güzel bir eğitim yuvasının temelini atmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İmam Hatip Okullarında maddi ilimlerin yanı sıra manevi ilimleri de öğrenen nesillerin yetiştiğini belirten Doğan, şöyle konuştu:

“İmam Hatiplerden yetişen çocuklar hiçbir zaman terörist olmadılar, sokakları yakıp yıkmadılar. Çok büyük haksızlıklara ve zulümlere uğradılar. Büyük baskılar altında eğitimlerini bırakmak zorunda kaldılar ama Geziciler gibi ülkeye zarar vermediler. İşte bu nedenle bu altın nesli yetiştirmek isteyen ve kendisi de bir İmam Hatipli olan Hanefi Bey, 7 büyük beldemizde, mahallemizde İmam Hatip Okullarının sırayla temelini atıyor. Kendisine bir kez daha İmam Hatip nesli adına ve burada okuyacak çocuklarımız adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. AK Parti belediyeciliği zaten budur. Hem halkımızın maneviyatını muhafaza etmek, bir yandan da onu en güzel, en ileri, en modern belediyecilik hizmetleriyle tanıştırmaktadır. Kahramanmaraş’ta da belediyelerimiz bunu büyük bir ustalıkla yapıyorlar ve yapmaya devam edecekler. Ak kadroların işi hizmet etmektir. İnsanımızın refah ve huzurunu temin etmektir. Bu ak kadrolar liderinden aldığı güçle sizlere hizmet etmeye devam edecektir.”

1-466.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.