DOĞAN: “YENİ ANAYASA İÇİN 8 MİLLETVEKİLİ”

DOĞAN: “YENİ ANAYASA İÇİN 8 MİLLETVEKİLİ”
Ak Parti 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı bugün Kahramanmaraş Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi toplantı salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Ak Parti 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı bugün Kahramanmaraş Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi toplantı salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan Genel Seçimlere geri sayım devam ederken, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Adaylık başvurularının sona ermesinin akabinde Aday Adayı tanıtım toplantısı yapıldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Metin Doğan’ında katıldığı Aday Tanıtım Toplantısı Kamuoyunun da yoğun ilgisini çekti.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Metin Doğan’ın Açılış konuşmasını yaptığı bu toplantıda adayların CV’leri tek tek okundu ve aday adaylarının delegelere tanıtımı gerçekleştirildi.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan yaptığı konuşmada hem adaylara başarılar diledi hem de Türkiye’nin gündemini değerlendirdi. Doğan: “Yeni Türkiye yolunda bende varım diyen aday adaylarımıza başarılar diliyor hoş geldiniz diyorum. Ak Partiye gönül vererek bu salonu dolduran sayın dava arkadaşlarım. Türkiye gerçekten 13 yıllık sürede çok büyük gelişmeler ve değişimler yaşadı, dün hayal ederek yaşanan gelişmeleri izlediğimiz ülkemizde bugün dünyanın önde gelen projelerini gerçekleştirmiş ama bizim ilk yola çıktığımızdan beri kullandığımız “Durmak Yok Yola Devam” sloganımız gereği bu projelerle yetinmeyip artık Yeni Türkiye İdealleriyle yeniden yola çıkıyor taze bir bismillah çekiyoruz. İşte bu idealde bu yeni yolculukta, bilgileriyle, birikimleriyle, bizimle birlikte yürümek isteyen bir çok arkadaşımız çıktı. Ben buradan bir kez daha bu şekilde dava yolunda yürümek isteyen arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Saygıdeğer arkadaşlar Türkiye elhamdülillah bir huzur adası haline geldi, çevremizde ateşten bir çember olmasına rağmen istikrarını sürdürmesinde Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Ak Kadroların her kademesinin etkisi var. Türkiye’yi düşünürken hiçbir zaman 13 yıl önceki halimizi unutmamalıyız. Bizde Türkiye’nin yarınını planlarken dünden büyük dersler çıkarmalıyız. Bu ülke 28 Şubat dönemlerini yaşadı, ülkede istikrarsızlık ile birlikte insanların düşüncelerinin üzerinde tanklar yürütüldü. Vatandaşlarımız bu günleri gördükten sonra, bir ışık olarak ülkenin üzerine doğan Ak Partiyi 2003 seçimlerinde başa getirdi, önce askeri vesayetin ortadan kaldırılması ve son olarak 17-25 Aralık darbe girişimleri içinde olan paralel yapının oyunlarını bozdu. Ak Parti geldiği günden buyana, vesayet ve darbe girişimlerini bitirmekle uğraştı. Halkın iradesini hiçe sayanlarla savaşarak demokrasiyi ülkemize getiren yine Ak Kadrolar olmuştur. 28 Şubat döneminin kalıntılarını temizlemeye çalışırken, önce katsayı adaletsizliğini ve daha sonra üniversitelerden başı kapalı diye kovulan kardeşlerimizin özgürce dolaşabilecekleri ortamlar hazırlandı. Sonrasında ise artık projelerin hayata geçirilme vakti gelmişti ve 2013 Mayıs ayında Türkiye’nin En büyük projesini hayata geçirdik. Biz bunları hayata geçirmeye çalışırken tabi ki dış güçler ve onun içerdeki yapılanmaları durmadı ve Gezi olaylarını çıkararak iki üç ağacı baha ettiler, oturup müzakere ederken ise ağaç değil projelerin iptalini istediler. Ülkemizin gelişmesini istemeyen bu gurupları tek tek lav eden yine Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Kadrolar olmuştur.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan daha sonra konuşmasına şöyle devam etti. “Değerli Kahramanmaraşlılar, bilindiği üzere partimizin yeni hedefi 400 milletvekili. Bunu sağlamak için Kahramanmaraş olarak biz 8 milletvekili göndermeliyiz. Yeni Anayasa istiyorsak, bu şart, bir diğer konuda Silahlı Kuvvetlerimizin geçtiğimiz günlerde Başarılı bir operasyonla mezarı Suriye de bulunan Süleyman Şah Türbesinin IŞID gibi katillerin elinden kurtarılmasıdır. Burada bir askerimiz şehit oldu. Kendisine Allahtan Rahmet Diliyor Ailesine Başsağlığı diliyorum” dedi.

Daha sonra 28 Şubat 2015 tarihinde Kafum Merkezinde yapılacak olan Temayül yoklamasında Aday Adaylarının tanıtımlarını yapmaları için ellerinden gelen desteği de vereceklerini söyledi.

img_7498.jpg

ERKOÇ: “TARİHİN ALTIN SAYFALARINDA İSMİNİZ YAZILACAK"

Saygıdeğer Hemşerilerim 7 Haziran Yeni Türkiye için büyük ve önemli bir gün, Yeni Türkiye Ak Partinin kurulmasıyla beraber büyük bir azimle inşa edilmeye başlandı. Tabi bunun mimarı Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.  Şimdi hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hem Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğu ile birlikte bu yürüyüşümüz devam ediyor. Tabi yeni Türkiye’den rahatsız olanlar var, hem içerde hem dışarda Türkiye’nin gelişmesini istemiyorlar. Biz Ak Kadrolar olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Ahmet Davutoğlu ile birlikte Milletimizin desteği, Rabbimizin izniyle bu güne kadar galip ayrıldık. Saygıdeğer Milletvekili Adaylarımız sizler Yeni Türkiye’nin inşası için elinizi taşın altına koyup sağdan soldan ne derler diye düşünmeden bu yolda bizlerle birlikte yürüyorsunuz bu durum alkışlanacak bir olay hepinize teşekkür ediyorum. Yine Milletimizin aday adaylarına olan teveccühü onları bağırlarına basmalara bizim ve partimizin de ne kadar haklı ve doğru yolda olduğumuzu da gösteriyor. Bu seçim sadece Türkiye için önemli değil dünya için mazlumlar için de önemli. Bu seçim Sadece bizimle aynı maneviyatı mensup olanlar için değil tüm milletler için önemlidir. Onun için tüm siyasi tarihimizin en önemli seçimlerinden birine şahit olacağız. İnşallah Kahramanmaraş Hem Türkiye ye hem de dünyaya önemli bir örnek olacaktır. Ben her zaman şunu söylüyorum gelecek nesillerinize bırakacağınız tek miras Bu kutlu davada Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu ile birlikte yürümektir. Ben tüm aday adaylarımıza başarılar diliyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

Daha sonra 84 milletvekili Aday Adaylarının tek tek Cvleri okundu ve toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

Haber/Fotoğraf: Ali Karaboğa

img_7574.jpg

img_7354.jpgimg_7367.jpgimg_7374.jpgimg_7478.jpg

img_7485.jpgimg_7482.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.