Doğan:1 Kasım’da Milletimize Güveniyoruz

Doğan:1 Kasım’da Milletimize Güveniyoruz
Ak Parti MKYK üyesi Metin Doğan; 1 Kasım seçimlerinde milletimiz yeniden Ak Parti’yi iktidara taşıyacaktır, biz milletimize güveniyoruz

Ak Parti MKYK üyesi Metin Doğan; 1 Kasım seçimlerinde milletimiz yeniden Ak Parti’yi iktidara taşıyacaktır, biz milletimize güveniyoruz

12 Eylül 2015 tarihinde yapılan Ak Parti büyük kurultayında MKYK üyeliğine seçilen Ak Parti Kahramanmaraş eski İl başkanı Avukat Metin Doğan, Maraş Gündem’e açıklama yaparak; 1 Kasım seçimlerinde Ak Partinin yeniden iktidar olacağını söyledi.

Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana parti teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev yapan ve bir dönemde İl Genel Meclis Üyesi görevinde bulunan Metin Doğan Türkiye’nin içinde bulunduğu şu anki durum, genel seçimler ve Kahramanmaraş’a yeni dönemde yapılan yatırımlarla ilgili şunları söyledi.

“14 yıldır ülkemizi başarıyla idare eden Ak Parti 7 Haziran seçimlerinde de en çok oy’u alan bir siyasi partidir. 14 yıllık iktidarımız döneminde ulaştırma, sağlık ve hayatın bütün alanlarında yaptığımız yatırımlar ortadadır. Kişi başı milli gelirimiz, toplumsal refah ve Türkiye’nin bölgesinde ve Dünyada edindiği itibar ortadadır. 7 Haziran Genel seçimlerinde Milletimiz bize bir uyarıda bulunmuştur. Sizin yönetmenizi istiyoruz ancak demiştir. Biz bu uyarıyı doğru okuduk ve bu doğrultuda politikamızı revize ettik. İnanıyorum ki, milletimiz 1 Kasım seçimlerinde partimizi yeniden iktidar yapacaktır. Yapılan kamuoyu yoklamalarında da bunu görüyoruz” diyen MKYK üyesi Doğan açıklamalarını şöyle sürdürdü.

GENEL BAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAYACAĞIZ

“Bilindiği gibi Genel başkanımız Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu yarın kentimize gelerek halkımızla bulaşacaktır. Hatırlanacağı gibi seçim beyannamemizi açıklarken 4-5 defa Kahramanmaraş ismi gündeme getirilmiş, yeni ve büyük proje yapılacak kentler arasındadır. Sayın Genel Başkanımızın Kahramanmaraş mitingi için teşkilatlarımız, milletvekili adaylarımız ve Belediyelerimiz güzel bir çalışma içindedir. Her seçimde Kahramanmaraş ilk üç şehir arasında yer almıştır. Kahramanmaraş’ta milletvekili sayımızı artırmak için canla başla çalışıyoruz. Başbakanımızın Kahramanmaraş mitinginin görkemli geçmesi içinde büyük çaba sarf ediyoruz” diyen Doğan; “Türkiye’de inşallah 1 Kasım seçimlerinden sonra yeni bir anlayış ve yeni bir hizmet desturuyla ilk günkü aşka kaldığımız yerden ülkemizin inşaası ve 2023 hedefleri için çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.