Doğan’dan İmamlara Tablet Sözü

Doğan’dan İmamlara Tablet Sözü
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Diyanetsen Kocaeli Şubesi ile Kocaeli Din Görevlileri Derneği’ni ziyaret etti.İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Diyanet-sen Şube Başkanı Selim Tarcan, Din Gö...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Diyanetsen Kocaeli Şubesi ile Kocaeli Din Görevlileri Derneği’ni ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Diyanet-sen Şube Başkanı Selim Tarcan, Din Görevlileri Başkanı Hüsnü Sarıkaya ve yönetim kurulunu makamlarında ziyaret etti. Ziyaret sırasında din görevlilerini sevindirici bir müjde veren Başkan Doğan, gelecek yıl içinde imamlara tablet hediye edeceklerini söyledi.

Ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Fedakarca, samimice çalışan, halkımıza hizmet eden ve çok kutsal bir görevi yerine getiren din görevlilerimize her zaman minnettarız. İzmit Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri Diyanetimiz ile güzel bir işbirliği içinde olduk. Bu işbirliği sonucunda ortaya güzel hizmetler çıktı. Bu işbirliğimiz bundan sonra da devam edecektir. Altı yıldır camilerimizden elimizi hiç çekmedik, temizliğinden her türlü eksiğine kadar hep destek olduk. Göreve geldiğimizde 30 kadar Kur’an Kursu vardı. Bugün ise bu sayı 130’u buldu. Her birine elimizden geldiği kadar katkı vermeye çalışıyoruz. Bunu Allah için yapıyoruz başka bir şey için yapmıyoruz. Bu hizmetleri yaparken de içimiz heyecan içinde oluyor. Yaptığımız her hizmetten büyük mutluluk duyuyoruz. Gelecek yıldan itibaren hocalarımıza tablet vermek istiyoruz. Bu konudaki planlamalarımızı yapıyoruz. Ayrıca yine hocalarımız için Makedonya, Üsküp başta olmak üzere gezi düzenlemek istiyoruz. Daha önceden bu tür bir organizasyon yapmıştık ve din görevlilerimiz bundan çok memnun kalmışlardı” dedi.

İZMİT BELEDİYE BAŞKANI DR. NEVZAT DOĞAN, DİYANETSEN KOCAELİ ŞUBESİ İLE KOCAELİ DİN GÖREVLİLERİ DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.