Doğu’da Kayak Batı’da Deniz Keyfi

Doğu’da Kayak Batı’da Deniz Keyfi
Kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Palandöken Kayak Merkezi’nde vatandaşlar kayak yapmanın keyfini sürerken, hava sıcaklığının 20 dereceye ulaştığı sahil bölgelerinde vatandaşlar denize gi...

Kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Palandöken Kayak Merkezi’nde vatandaşlar kayak yapmanın keyfini sürerken, hava sıcaklığının 20 dereceye ulaştığı sahil bölgelerinde vatandaşlar denize girerek serinledi.

Soğuk havaların yaşandığı Doğu Anadolu Bölgesi’nin bazı illerinde karla mücadele çalışmaları sürdürülüyor. Zaman zaman kar yağışının etkili olduğu Erzurum’da kayak sezonu devam ediyor. Kar kalınlığının 105 santime ulaştığı Palandöken Kayak Merkezinde yerli ve yabancı turistler Mart ayında kayak yapmanın tadını çıkarıyor. Pistlerin kayak yapmak için çok iyi olduğunu ifade eden bir kayaksever, Doğu’da kış, Batı’da yaz mevsiminin yaşandığını söyledi. Kayakseverler, her bölgenin kendine göre özellikleri olduğunu belirterek "Biz de bugün burada Erzurum’da olduğumuz için kayak yapmaya geldik. Kayak keyfimiz çok güzel geçiyor. Kayak yapmak için her şey çok güzel. Biz burada kayak yaparken sahil bölgelerindeki insanlar denize giriyor. İşte aynı zamanda farklı mevsimler yaşıyoruz ama biz bugün kayak yapmaktan çok mutluyuz” dediler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.