Doktora Yapılan Saldırıya Kınama

Doktora Yapılan Saldırıya Kınama
Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan, Gazi Devlet Hastanesi’nde bir doktorun bir hasta yakını tarafından darp edilmesini kınadı.

- Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan, Gazi Devlet Hastanesi’nde bir doktorun bir hasta yakını tarafından darp edilmesini kınadı.

Samsun Gazi Devlet Hastanesi’nde uzman doktor olarak görev yapan Op. Dr. Emre Ö.'nün görevi başında fiili saldırıya uğrayıp darp edilmesi üzerine Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan açıklamada bulundu. Yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını söyleyen Özkan, "Darp eden kişinin denetimli serbestlikten yararlanarak serbest bırakılan birisi olduğu ve halen polis tarafından arandığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Hekim arkadaşımızın sağlığının iyi olduğunu bizzat kendisinden memnuniyetle öğrenmiş bulunmaktayım. Henüz birkaç ay önce yaptığımız basın açıklamasıyla can derdine düşüldüğünde hekimlik yapılamayacağını, hekime şiddetin sıradan haber haline geldiğini ve acilen önlem alınması gerektiğini belirtmiştik. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu, bu ülkenin topraklarından silinerek gündemden düşmesi gerektiğini, çözüm için ise güvenlik tedbirlerinin artırılmasının yeterli olmayacağını, temelde mevcut sorunların hızla çözülmesi gereğini bir kez daha vurguluyoruz. Samsun Tabip Odası ve tüm hekimler olarak bir kez daha arkadaşımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.