Doktorlar Sizlerden Kendilerini Anlayan Yürekler İstiyor

Doktorlar Sizlerden Kendilerini Anlayan Yürekler İstiyor
Balıkesir’in Edremit ilçesinde Devlet Hastanesi sağlık çalışanları Op Dr. Furtun’un katledilmesine tepki için bir basın bildirisi okudular.Edremit Devlet Hastanesi bahçesinde bir araya gelen sağlık ça...

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Devlet Hastanesi sağlık çalışanları Op Dr. Furtun’un katledilmesine tepki için bir basın bildirisi okudular.

Edremit Devlet Hastanesi bahçesinde bir araya gelen sağlık çalışanları adına Baş Hekim Oktay Yıldırım basın bildirisin okudu

Basın bildirisinde “Son günlerde manidar bir şekilde günden oluşturan ve maalesef değerli meslektaşımız Op. Dr. Kamil Furtun’un görevi başında vahşice katledilmesiyle farklı bir boyut kazanan saldırılardan Sağlık ve Şiddet kelimelerinin sıkça yan yana anılıyor olmasından evlatlarınız olarak derin bir endişe ve üzüntü duymaktayız.

Bizlere güvendiniz, okuttunuz, büyüttünüz ve sağlığınızı emanet ettiniz. Bizler de bu emanete en iyi şekilde sahip çıkabilmek, sizlerin güvenini ve emeğini boşa çıkarmamak adına gece gündüz demeden çalışıyor. Ter döküyoruz. Sizlere geçmiş yıllarla mukayese edilemeyecek nitelikte, gelişen tıp teknolojilerinin en iyi ürünleriyle donatılmış sağlık tesislerinde hizmet vermekteyiz.

Ülkemizi sağlık alanında çağ atlatan ve dünyada zirve yarışına taşıyan bu büyük başarı, sizlerin desteği olmadan hizmet sunumunda tem başına yeterli olmayacaktır.” Denildi.

Basın bildirisinde vatandaşlara seslenen sağlık çalışanları “Mesleğimi icra ederken kin, nefter ve şiddetin diliyle karşımıza çıkanlara en büyük dersi ancan ve ancak hep birlikte verebiliriz. Unutmayalım ki insan hayatını hiçe sayacak kadar vahşileşen bu çirkin durumun sadece yasal düzenlemelerle sıfır noktasına getirilmesi beklenemez. Bu nedenledir ki; şifa veren eller sizlerden kendilerini anlayan yürekler istiyor” dediler. Doktor Furtun ve şehit olan sağlık çalışanları için bir dakikalık saygı duruşu ardından grup sessizce dağıldı.

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE DEVLET HASTANESİ SAĞLIK ÇALIŞANLARI OP.DR. FURTUN’UN KATLEDİLMESİNE TEPKİ İÇİN BİR BASIN BİLDİRİSİ OKUDULAR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.