Doktorların Teknesi Alabora Oldu: 1 Ölü

Doktorların Teknesi Alabora Oldu: 1 Ölü
Yalova’nın Çınarcık ilçesinde denize açılan 2 doktor ve 1 santral görevlisinin içinde bulunduğu tekne alabora oldu. Denize düşen 1 doktor hayatını kaybetti, 2 kişi ise vatandaşlar tarafından kurtarıld...

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde denize açılan 2 doktor ve 1 santral görevlisinin içinde bulunduğu tekne alabora oldu. Denize düşen 1 doktor hayatını kaybetti, 2 kişi ise vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Yalova Özel Atakent Hastanesi’nde görev yapan Nörolog Uzman Dr. Murat Albas, beyin cerrahı Uzman Dr. Tolga Kaplan ve aynı hastanenin personellerinden İlker Başkan balık avlamak için Çınarcık ilçesine giderek bir tekneyle açıldılar. Bir süre balık avlayan doktorların bulunduğu tekne bilinmeyen bir nedenle alabora oldu. Havanın kararması nedeniyle yardım çağrılarını fark eden çevredeki diğer teknelerde bulunan vatandaşlarca denizden çıkartılan nörolog Uzman Dr. Murat Albas ve hastane santral görevlisi İlker Başkan deniz kenarına çıkartılırken sulara gömülen beyin cerrahı Uzman Dr. Tolga Kaplan kurtarılamadı. Bir süre sonra bulunarak Çınarcık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan doktor Kaplan’ın kalbinin durduğu yapılan müdahalelere rağmen hayata döndürülemediği öğrenildi.

Hayatını kaybeden Dr. Tolga Kaplan’ın cenazesi ambulansla çalıştığı hastaneye getirildi. Kazanın şokunu üzerinden atamayan Uzman Dr. Murat Albas ise hastane personeli tarafından sakinleştirildi. Olayı duyarak hastaneye akın eden Dr. Kaplan’ın yakınları ve mesai arkadaşları ise gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.