Dolandırıcılar Suçüstü Yakalandı

Dolandırıcılar Suçüstü Yakalandı
Nevşehir’in Avanos ilçesinde telefon açtıkları kişilere kendilerini savcı ve polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen 3 kişi yakalandı.Alınan bilgilere göre; Nevşehir’in Avanos i...

Nevşehir’in Avanos ilçesinde telefon açtıkları kişilere kendilerini savcı ve polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen 3 kişi yakalandı.

Alınan bilgilere göre; Nevşehir’in Avanos ilçesinde aradıkları bir esnafa kendisini savcı olarak tanıtan bir kişi esnafın banka hesaplarının terör örgütü tarafından ele geçirildiğini, adlarının terör örgütü soruşturmasında geçtiğini ve düzenlenecek olan operasyon için kendilerine ziynet eşyası ve nakit parasını teslim etmesini istedi. Söz konusu esnaf, telefondaki şahıs ile para ve ziynet eşyalarını vermek üzere randevulaştıktan sonra şahsın dolandırıcı olabileceğinden şüphelenerek durumu polis bildirdi.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenledikleri operasyonda esnaf ile buluşarak para ve ziynet eşyalarını almaya gelen Y. K, K. A ve H. Ç isimli kişiler yakalandı. Yakalanan şahısların üzerinden başka kişiler üzerine kayıt telefon sim kartı çıktı. Şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.