Döşemealtı Belediyesi’nin Eğitim Kurumlarına Destekleri Devam Ediyor

Döşemealtı Belediyesi’nin Eğitim Kurumlarına Destekleri Devam Ediyor
Döşemealtı Belediye Başkan Vekili Ramazan Bahşi, ilçedki okullarda düzenlenen yıl sonu etkinlikleri ve kermeslere katılarak, öğretmen, öğrenci ve velilerle bir araya geldi.Döşemealtı ilçesindeki okull...

Döşemealtı Belediye Başkan Vekili Ramazan Bahşi, ilçedki okullarda düzenlenen yıl sonu etkinlikleri ve kermeslere katılarak, öğretmen, öğrenci ve velilerle bir araya geldi.

Döşemealtı ilçesindeki okullarda her yıl düzenlenen kermes ve yıl sonu etkinliklerine Döşemealtı Belediyesi desteğini sürdürüyor. Talebe göre, masa, sandalye, ses sistemi ve çadır kurulumu gibi hizmetlerin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sağlandığı belirtilirken, Nebiler mahallesindeki Osman Ali Cingöz İlkokulu’nda gerçekleştirilen Okuma Bayramı ve Kermesi’ne katılan Döşemealtı Belediye Başkan Vekili Ramazan Bahşi, “Eski bir öğretmen ve okul yöneticisi olarak, okullarımızda düzenlenen her türlü faaliyete Belediye Başkanımız Turgay Genç’in de talimatıyla cevap vermeye ve destek olmaya özen gösteriyoruz” dedi. Daha sonra Yığmalar mahallesindeki Albay Süleyman Külahçı İlk ve Ortaokulu’nun yıl sonu kermesine giden Bahşi, öğretmen, öğrenci ve velilerle sohbet etti.

DÖŞEMEALTI BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ RAMAZAN BAHŞİ, İLÇEDKİ OKULLARDA DÜZENLENEN YIL SONU ETKİNLİKLERİ VE KERMESLERE KATILARAK, ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERLE BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.