Döşemealtı’nda Grup Yollarına Sıcak Asfalt

Döşemealtı’nda Grup Yollarına Sıcak Asfalt
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı ilçesine bağlı Selimiye, Karataş, Ilıca, Karaveliler, Ekşili, Camili ve Killik mahalleleri grup yollarını sıcak asfaltla buluşturuyor.Antalya Büyükşehir Beled...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı ilçesine bağlı Selimiye, Karataş, Ilıca, Karaveliler, Ekşili, Camili ve Killik mahalleleri grup yollarını sıcak asfaltla buluşturuyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, köy vasfından mahalleye dönüşen Döşemealtı’na bağlı Selimiye, Karataş, Ilıca, Karaveliler, Ekşili, Camili ve Killik mahallelerini birbirine bağlayan toplam 13 kilometrelik grup yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Döşemealtı Koordinatörü Nurettin Tursun, Büyükşehir Meclis Üyesi Muhammet Ural ve Camili Mahalle Muhtarı Halil Taş çalışmaları yerinde inceledi. İsa Akdemir, “Başkanımız Menderes Türel, taşradaki bakımsız kalan ve ulaşımda güçlük çekilmesine neden olan yolların hızla yapılması için talimat verdi. Sıcak asfalt hizmetlerimizde kullanılmak üzere 15 milyon yatırım yaparak iş makineleri aldı. Ekiplerimiz bugün bu iş makineleri ile Selimiye- Killik arasına 13 kilometrelik grup yolunu sıcak asfalt ile kaplıyor. Bu çalışmalar Bütünşehir Yasası’nın nimetleridir. Toplamda 13 mahallenin kullandığı bu yolun maliyeti 5 milyon liradır. Çalışmalarımızı hava şartlarına bağlı olarak 1 aylık bir süre içerisinde tamamlayacağız” diye konuştu.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DÖŞEMEALTI İLÇESİNE BAĞLI SELİMİYE, KARATAŞ, ILICA, KARAVELİLER, EKŞİLİ, CAMİLİ VE KİLLİK MAHALLELERİ GRUP YOLLARINI SICAK ASFALTLA BULUŞTURUYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.