Dostluk Grubu’ndan Tema Haberine Sert Tepki

Dostluk Grubu’ndan Tema Haberine Sert Tepki
Kahramanmaraş Dostluk Grubu tarafından yapılan yazılı açıklamada daha önce grupları hakkında çıkan haberlere sert tepki gösterdiler

Kahramanmaraş Dostluk Grubu tarafından yapılan yazılı açıklamada daha önce grupları hakkında çıkan haberlere sert tepki gösterdiler

08.01.2015 Çarşamba günü "Kanalmaraş" isimli haber portalında grubumuza atfen "Dostluk Grubu Tema'yı Terk Etti" başlıklı bir haber yer almıştır. Haberin içeriğinde yer alan ifadelerin, Gazeteci Yener Atlı ile ilgili bölümleri tamamen asılsızdır ve hayal mahsulüdür. 06.01.2015 günü “Salı Söyleşileri”ne katılan Dostluk Gurubu programın sonlarına doğru Tema Evi’nden ayrılmıştır evet, ama bu ayrılma haberde verildiği gibi Sayın Yener Atlı’yı protesto etmek için değildir.

Çünkü;

Önceden toplantıya katılma kararı alan grubumuz Sayın Yener Atlı'nın söyleşiye katılacağından bi'haber olarak toplantı saatinde TEMA EVİ'ne giderek yerini almıştır. (Kaldı ki sosyal medyada oluşturulan etkinlikte program içeriğinde Yener Atlı ismi geçmemektedir!!) Haftanın ana teması olan "Hidroelektrik santrallerin çevresel etkileri" konulu söyleşiyi takip eden grubumuz Sayın Yener Atlı'nın da platforma çıkarak katılımcılara yönelik söyleşisi ve soruları cevaplandırmasını sonuna kadar takip etmiş;  kitaplarını imzalamaya başlamasının ardından ise TEMA Evi'nden ayrılmıştır.

Üyelerinin  hepsi birer çevre dostu ve Tema Gönüllüsü olan grubumuz, TEMA Kahramanmaraş İl Temsilcisi Sayın Cafer Kalalı'nın, o gün söyleşiye katılan Dostluk Grubu'nu TEMA EVİ'ne gelişinde istemsiz ve soğuk karşılamasına son derece üzülmüş, buna tepki olarak ise erken ayrılmıştır. Ve bu üzüntüyü sosyal medya hesabından aynı zamanda TEMA Pazarcık İlçe Temsilcisi de olan Sayın Abdurrahman Akbaba grup adına dile getirmiştir.

Söz konusu haberin içeriğinin bir bölümü aslında verildiği gibi değil, burada ifade edildiği şekliyledir. Dostluk Grubu üyelerinin ne TEMA'nın kurumsal ve tüzel kişiliği ile, ne Kahramanmaraş İl Temsilciliği ile, ne diğer katılımcılarla ve ne de görevini başarı ile yürüten Gazeteci Sayın Yener Atlı ile bir sorunu yoktur.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

DOSTLUK GRUBU

man+set-i+gin.jpgsaltg-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.