Down Sendromlulara Garsonluk Eğitimi

Down Sendromlulara Garsonluk Eğitimi
Ortahisar Belediyesi, İş-Kur, Halk Eğitim ve Ortahisar Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa olarak düzenlediği proje kapsamında down sendromlulara garsonluk eğitimi veriliyor.Ortahisar Belediyesi öncü...

Ortahisar Belediyesi, İş-Kur, Halk Eğitim ve Ortahisar Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa olarak düzenlediği proje kapsamında down sendromlulara garsonluk eğitimi veriliyor.

Ortahisar Belediyesi öncülüğünde Down Sendromlu vatandaşlara yönelik düzenlenen Servis Hizmetleri (Garsonluk) kursunda 16 kursiyer yer alıyor. 2 ay sürecek kurs sonunda kursiyerlere sertifikaları verilecek.

Engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Ortahisar Belediyemiz İş-Kur, Halk Eğitim ve Milli Eğitim birlikteliği ile daha evvel engelli kardeşlerimize yönelik yapmayı planladığımız kurslardan bir tanesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Burada bugün daha ziyade down sendromlu kardeşlerimizin garsonluk kursu alarak istihdama katılma yönünde, en azından bireysel hayatlarında ekonomik bağımsızlıklarını kazanmaları adına bir adımı da atmış oluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

ORTAHİSAR BELEDİYESİ, İŞ-KUR, HALK EĞİTİM VE ORTAHİSAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN ORTAKLAŞA OLARAK DÜZENLEDİĞİ PROJE KAPSAMINDA DOWN SENDROMLULARA GARSONLUK EĞİTİMİ VERİLİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.