Dp Genel Başkanı Uysal Tokat’ta

Dp Genel Başkanı Uysal Tokat’ta
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye’de şehitler gelirken, bebek cesetleri kıyılara vururken hiç kimsenin oy hesabı yapabilmek gibi bir hakkı olmadığını söyledi.Partisinin merkez...

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye’de şehitler gelirken, bebek cesetleri kıyılara vururken hiç kimsenin oy hesabı yapabilmek gibi bir hakkı olmadığını söyledi.

Partisinin merkez ilçe kongresine katılmak üzere Tokat’a gelen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, partililer tarafından karşılandı. DP İl Başkanı İrfan Alpat ve partililerin katılımı ile gerçekleşen kongre öncesinde konuşma yapan DP Genel Başkanı Uysal, Türkiye’de şehitler gelirken, bebek cesetleri kıyılara vururken hiç kimsenin oy hesabı yapabilmek gibi bir hakkı olmadığını ifade ederek, “O nedenle herkesin sorumlu davranması gereken, milli müşterek meselemiz olan başta terör meselesi olmak üzere bugün ülkenin milli güvenliğini tehdit eden oluşumların üzülerek Türkiye’ye komşu yapıldığı bir iklim içerisinde başta geçici hükümet olmak üzere onu oluşturan bütün unsurlar bir ortak payda, irade ve hissiyatı hep beraber teşekkül ettirmek zorundayız” dedi.

DP Genel Başkanı Uysal, basın mensuplarının “‘seçim ittifakı’ düşünüyor musunuz?” şeklindeki sorusuna, “Türkiye Cumhuriyeti tarihinde olmadık seçim arkası bir seçim dönemini yaşıyoruz. Türkiye’de anti demokratik bir eşik, bir kemikleşmiş baraj haline dönüşmüş, yüzde 10 barajının milletin meselelerini en meşru kürsüsü olan TBMM’de temsil ettirmek en büyük hedefimizdir. Bu manada bizler ölçüleri değerleri misyon olan bir gelenek olarak kendi ölçülerimizle beraber bu manada her tür düşünceyi karşılıklı görüşmeye açık olduğumuzu zaten ifade ediyoruz. Ama bir parti seçime girmek için vardır. Bütün hazırlıklarımızı o manada yapıyoruz” diye cevap verdi.

Yapılan konuşmaların arından gerçekleşen kongreye Yüksel Taslak, tek liste ile girdi.

PARTİSİNİN MERKEZ İLÇE KONGRESİNE KATILMAK ÜZERE TOKAT'A GELEN DP GENEL BAŞKANI GÜLTEKİN UYSAL, PARTİLİLER TARAFINDAN KARŞILANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.