Dr. Memduh Büyükkılıç Ve Eşi Ak Parti Melikgazi İlçe Teşkilatının Konuğu Oldu

Dr. Memduh Büyükkılıç Ve Eşi Ak Parti Melikgazi İlçe Teşkilatının Konuğu Oldu
AK Parti Melikgazi İlçe teşkilatınca düzenlen toplantıya, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç konuk olarak iştirak ederek, AK Parti yöneticileri ile sohbet ettiler.

- AK Parti Melikgazi İlçe teşkilatınca düzenlen toplantıya, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç konuk olarak iştirak ederek, AK Parti yöneticileri ile sohbet ettiler.

Bu seçim sonuçları bir ekibin başarısıdır…

AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı Başkanı Timur Barlas, Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile Parti Teşkilat Üyelerin iştirak ettiği toplantı da 30 Mart Yerel seçim sonuçları değerlenilmesi yapılarak durum muhakemesi ortaya konuldu.

AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı Başkanı Timur Barlas, yapmış olduğu konuşma da, 4. Kez seçilerek yeni bir başarıyı elde eden Melikgazi belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı tebrik ettiğini ve gerçekleştireceği hizmetlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Melikgazi belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ ise yaptığı konuşma da ise şunları söyledi:

“AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilat Başkanı Timur Barlas’ın şahsında tüm teşkilat çalışanlarına gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Takdir edersiniz ki ilçeler bazında çok yüksek bir oranı aldık. Bu oy oranı ile seçilmiş olmak azımsanacak bir başarı değildir. Bizlere güvenen hemşerilerimize özellikle teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuzun da büyük olduğu anlayışı ile bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceği. Kayseri’de Belediye hizmet kalitesinin ve çeşitliği çok yüksektir. Ülkemizde birçok ilçe halkı asfalt, park ve yol isterken Melikgazililer sosyal tesis, spor tesisi, Kapalı havuz tesisleri gibi taleplerde bulunarak Melikgazili olmanın farklılığını yaşamaktadırlar”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.