Dsi 13. Bölge Müdürü Özgür, Kaş Ve Kumluca’da İncelemelerde Bulundu

Dsi 13. Bölge Müdürü Özgür, Kaş Ve Kumluca’da İncelemelerde Bulundu
DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcımız Oğuz Kasap ve şube müdürleri ile birlikte Antalya’nın Kaş ve Kumluca ilçelerinde yapımı devam eden gölet ve sulama inşaatlarında incelemelerde bulunarak, şantiyelerde ilgililerden işlerin ulaştığı

- DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcımız Oğuz Kasap ve şube müdürleri ile birlikte Antalya’nın Kaş ve Kumluca ilçelerinde yapımı devam eden gölet ve sulama inşaatlarında incelemelerde bulunarak, şantiyelerde ilgililerden işlerin ulaştığı seviyeler hakkında bilgi aldı.

İlk olarak Kumluca Adrasan Gölet ve Sulama inşaatında inceleme yapan Özgür, “Bugün burada gövde sıyırma ve şekil verme kazılarına başlanıldığını gördük. Adrasan Göleti ve Sulaması işi tamamlandığında bu bölgede 6 bin dekar tarım alanını suya kavuşturmuş olacağız. Antalya’mızın adeta bir meyve ve sebze ambarı olan bu bölgede inşallah sulama ile çiftçimizin kazancını bereketlendirip, ekonomik olarak daha refah bir seviyeye ulaşmasını sağlayacağız. Emeği geçen DSİ ve Firma elemanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Kumluca Adrasan Göleti’ndeki incelemelerini tamamlayan Turkay Özgür ve beraberindeki heyet ardından Kaş İkizce Gölet ve Sulama inşaatında incelemelerde bulundu. Kaş İkizce Göleti’nde gövde sıyırma, şekil verme kazıları ile sulama ve sanat yapılarının tamamlandığını belirten DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, “Karayolu rölekasyon yolunun ilk 400 metresi hariç tamamlanmış olduğunu ve trafik akışının bu yola verildiğini gördük. Kaş İkizce Göletimiz de en kısa zamanda enjeksiyon çalışmalarının başlanacak İnşaatın tamamlanması ile toplamda 2 bin 60 dekar tarım arazi sulanacaktır. 08.03.2013 tarihinde işe başlanılmış olup, fiziki gerçekleşme yüzde 64’dür” diye konuştu.

Özgür; Kaş İkizce Gölet inşaatındaki incelemelerinin ardından Kaş Çamlıova bölgesinde yapılacak olan Çamlıova Gölet yerinde yöre halkı ile birlikte incelemelerde bulundu.

DSİ 13. BÖLGE MÜDÜRÜ ÖZGÜR, KAŞ VE KUMLUCA’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.