DSİ 20. Bölge Müdürlüğünden Basına İftar

DSİ 20. Bölge Müdürlüğünden Basına İftar
Kahramanmaraş DSİ 20. Bölge Müdürlüğü Kahramanmaraş’ta görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına iftar programı düzenledi.

Kahramanmaraş DSİ 20. Bölge Müdürlüğü Kahramanmaraş’ta görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına iftar programı düzenledi.

DSİ 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın tarafından basın mensuplarıyla istişare ve iftar programına çok sayıda basın mensubu katıldı. Katılımın yoğun olması sebebiyle DSİ 20. Bölgedeki misafir salonunda yapılan iftar programı dualar eşliğinde gerçekleşti.

img_3048.jpg

Aydın Basınımız Bizim İçin Çok Önemlidir

DSİ 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın, Kahramanmaraş’ta görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle birlikte olmaktan onur duyduğunu belirterek: “Basınımız bizim için çok önemlidir. Onların sayesinde yaptığımız işleri halkımıza duyuruyor ve çalışmalarımıza değer katıyoruz. Bu akşamda onlarla birlikte mutlu bir iftar programı geçiriyoruz. Bu vesileyle hem basın mensuplarının hem de tüm İslam aleminin ramazan bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.

Aydın’a Yılın Bürokratı Ödülü Verildi

Kahramanmaraş DSİ 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın’a Bu yıl 8. Si düzenlenen Geleneksel Eshab-ı Kehf Başarı ödüllerinde Yılın Bürokratı seçilmesi üzerine Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın da çiçek taktim ederek kendisine başarılar diledi.

Bizde Maraş Gündem Yazın Ailesi Olarak Aydın’a başarılar diliyor, Kendisini tebrik ediyoruz.

Haber-Fotoğraf: Ali Karaboğa

img_3049.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.