Dsi Bölge Müdürü Özgür, İçmesuyu İsale Hattı İnşaatını İnceledi

Dsi Bölge Müdürü Özgür, İçmesuyu İsale Hattı İnşaatını İnceledi
Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya İçmesuyu Karacaören (2) isale hattında incelemelerde bulundu.

- Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya İçmesuyu Karacaören (2) isale hattında incelemelerde bulundu.

Antalya’nın içmesuyu problemini 2045 yılına kadar ortadan kaldıracak olan 2 metre 845 santim çapındaki boruların döşenme işlemi devam ediyor. DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür beraberinde Bölge Müdür Yardımcısı Oğuz Kasap ve Şube Müdürleri ile birlikte Antalya İçmesuyu Karacaören (2) isale hattında incelemelerde bulunarak şantiyede ilgililerden işin seviyesi hakkında bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından Özgür, isale hattı çalışmalarının Fen ve Sanat kaidelerine uygun olarak devam ettiğini söyledi. Proje tamamlandığında Antalya’nın 2045 yılına kadar İçmesuyu sıkıntısını tamamen ortadan kalkacağını hatırlatan Özgür, “İçmesuyu arıtma tesisimizin de Genel Müdürlüğümüz İçmesuyu Dairesi Başkanlığında ihale süreci devam etmektedir. İnşallah isale hattımızı tamamlayıp, güzel bir arıtma tesisi de yaparak bu Su’yu Antalya’mıza ulaştırmış olacağız” dedi.

DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ ÖZGÜR, İÇMESUYU İSALE HATTI İNŞAATINI İNCELEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.