DSİ bölge müdürü Türkoğlu'nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi

DSİ bölge müdürü Türkoğlu'nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret eden DSİ Kahramanmaraş 20. Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu, ilçeye yapılan ve yapılması planlanan yatırımların yanı sıra dere ıslah çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret eden DSİ Kahramanmaraş 20. Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu, ilçeye yapılan ve yapılması planlanan yatırımların yanı sıra dere ıslah çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular. Sonrasında ise Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile birlikte çalışmaları yerinde incelediler.

DSİ Kahramanmaraş 20. Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün burada Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın Kaymakamımızla beraber, Devlet Su İşleri olarak yaptığımız yatırımları beraber inceledik. Şuanda yapılan İmalı’daki iki kademe yapılan çalışmalar tamamlandı. İnşallah bunun devamı da yapılacak. Yaklaşık 3 km daha bir imalatımız olacak, önümüzdeki yıllarda bunla ilgili görüşmelerimiz ve etütlerimiz devam ediyor.

14195361_1129308040516179_3744475597769393489_o.jpg15137414_1129308537182796_7853119562844367831_o-(1).jpg15042181_1129308520516131_202637096551106774_o.jpg

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise, “Bugün Devlet Su İşlerimiz Bölge Müdürümüz ve ekibi ile beraber Türkoğlu’ndalar, kendilerinin ayaklarına sağlık. Bu zamana kadar Türkoğlu’na yaptıkları yatırımlarla ilgili incelemelerde bulunduk. Bu yatırımlardan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Geçen hafta sonu Orman Su Bakanımız geldiğinde yaptığı açılışlarda da, 10 tane açılışın 5  tanesi Türkoğlu’ndaydı. Bu bizim için gurur verici, bu yatırımların üzerine de  ne tür yapabiliriz, onlarla ilgili incelemelerde bulunduk. Daha önce Kızıleniş Göletimizi DSİ bitirmişti. İmalı Göletinin ise ihalesi yapıldı. Yine şuanda İmalı Çayı üzerinde yapılan iki etaplı dere ıslah çalışmaları inceleyip bunun devamını da Kızıleniş Göletine kadar da dere ıslahının devamı yönünde inşallah çalışmalar başlatılacak. Meydan düzenlemesi kapsamında Türkoğlu meydanının altından geçen  İmalı Çayının yatırımlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. İnşallah Beyoğlu, Şekeroba da hizmete açtığımız dere ıslahları taşkın korumanın etraflarına da düzenlemeler yapıp güzel şekilde orman dikip, piknik mesire alanları yapmayı düşünüyoruz.

  Bu vesile ile bizlere her zaman iyi karşılayan yatırımlar konusunda bize destek veren Değerli Bölge Müdürümüze çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Kaymakam Serdar Kartal konuşmasında ise, Bugün Sayın DSİ Bölge Müdürümüz, Belediyemiz ve çalışanlarıyla birlikte burada DSİ Bölge Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaları beraber inceledik, ve yeni yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz.Bildiğiniz gibi ilçemizin merkezinden geçen derenin beton  ıslahı tamamlandı.Şimdi bunun geri kalan Kızıleniş Göletine kadarki 2.6 km’lik kısmının yapımı ve belediye meydan projesi ile ilgilide yine orada derenin olduğu bölgenin üstünün açılıp tekrar güçlendirilmesi ile ilgili Sayın Bölge Müdürümüzün desteğini bekliyoruz. İnşallah yatırım programına alacaklarını burada ilettiler. Hep beraber Kaymakamlık, Belediye, Bölge Müdürü ilçemizi çok güzel noktaya taşıyacağız. Hem bu dere ıslahı noktasında hem de çevre ve merkezdeki o meydan düzenlemesi noktasında. Ben hem belediyemize, hem de DSİ Bölge müdürümüze çok teşekkür ediyorum, diyerek konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.