Dsi U-15 Futbol Takımı Adını Finallere Yazdırdı

Dsi U-15 Futbol Takımı Adını Finallere Yazdırdı
DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Denizli ve Eskişehir’de düzenlenen müsabakalarda şampiyon olarak, İzmir’de düzenlenecek final maçlarına katılmaya hak kazan DSİ Spor U-15 Futbol Takımı’nı kutlayarak...

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Denizli ve Eskişehir’de düzenlenen müsabakalarda şampiyon olarak, İzmir’de düzenlenecek final maçlarına katılmaya hak kazan DSİ Spor U-15 Futbol Takımı’nı kutlayarak, başarılar diledi.

Antalya’da düzenlenen U-15 Futbol Ligi’ndeki müsabakalarında şampiyon olan ve Türkiye Şampiyonası’na katılmayı hak kazanan DSİ Spor U-15 Futbol Takımı, Denizli’de düzenlenen turnuvalarda grup mücadelelerinde şampiyon olmuş, Eskişehir’de düzenlenen bir üst grup maçlarına katılmayı hak kazanmıştı. Eskişehir’de düzenlenen grup maçlarında da şampiyon olan takım, ilk dört takım arasına girerek İzmir’de yapılacak olan finallere DSİ Spor’un adını yazdırdı.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür U-15 Futbol Takımı’nı tebrik ederek, “Kurumumuz her zaman sosyal faaliyet alanlarında özellikle de spor faaliyetlerinde var olan ve çeşitli branşlarda başarılar kazanan bir spor kulübüne sahiptir. Bütün branşlarda olduğu gibi özellikle futbol turnuvalarında çeşitli kademedeki takımlarımız başarı elde etmekte şampiyonluklar kazanmaktadır” dedi.

U-15 Futbol Takımı’nın Denizli ve Eskişehir’de düzenlenen müsabakalarda şampiyon olarak İzmir’de düzenlenecek final maçlarına katılmayı garantilediğini kaydeden Özgür, “İnşallah takımımız final maçlarına kazanarak Türkiye Şampiyonu olacaktır. Kulübümüzün başkanı, yönetimi, teknik ekibi ve bütün sporcu kardeşlerime Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyorum” diye konuştu.

DSİ 13. BÖLGE MÜDÜRÜ TURKAY ÖZGÜR, DENİZLİ VE ESKİŞEHİR’DE DÜZENLENEN MÜSABAKALARDA ŞAMPİYON OLARAK, İZMİR’DE DÜZENLENECEK FİNAL MAÇLARINA KATILMAYA HAK KAZAN DSİ SPOR U-15 FUTBOL TAKIMI’NI KUTLAYARAK, BAŞARILAR DİLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.