Dtk Ve Dbp Heyetine Destek

Dtk Ve Dbp Heyetine Destek
Hakkari’deki sivil toplum örgütleri, kentte yaşanan olaylara ilişkin bir basın açıklaması yaparak, DTK ve DBP heyetinin çalışmalarına destek vereceklerini belirttiler.

- Hakkari’deki sivil toplum örgütleri, kentte yaşanan olaylara ilişkin bir basın açıklaması yaparak, DTK ve DBP heyetinin çalışmalarına destek vereceklerini belirttiler.

Bulvar Caddesi üzerinde bulunan belediye binası önünde yapılan basın açıklamasına Hakkari Belediyesi eş başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, DBP ve HDP il yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. STK’lar adına bir açıklama yapan Mazlum-Der Hakkari Şube Başkanı Cengiz Şen, kentte yaşanan olaylarda yaşamını yitiren için baş sağlığı dileyerek, “İlimizde son günlerde yaşanan olaylar tüm halkımızı üzdüğü gibi biz STK’ları da derinden üzmüştür. Bir insanımızın yaşamını yitirdiği ve yaralıların olduğu bu olayları esefle kınıyoruz. Hayatını kaybeden yurttaşımızın ailesine baş sağlığı diliyor ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Hakkari'deki tüm STK’lar adına olayın barışla sonuçlanabilmesi için DTK ve DBP’nin oluşturduğu barış heyetini desteklediğimizi ve onların yapacağı tüm çalışmalara destek vereceğimizi kamuoyuna duyurur ve tekrar tüm halkımızı sağduyuya davet ediyoruz” dedi.

Yapılan basın açıklaması ardından DTK ve DBP heyetinin karşılanması için saat 13.30’da Hakkari Belediyesi önünden hareket edileceği duyurusu ve katılım çağrısı yapıldı.

DTK VE DBP HEYETİNE DESTEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.