“Dua ve Destek İstiyorum”

“Dua ve Destek İstiyorum”
Türkiye de oynanan oyunların bozulması için dua ve destek istiyorum diyen Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı Celalettin Güvenç,” Çok söze gerek yok her şey ortada sizlerden destek ve dua istiyorum,” dedi.

Seçim çalışmasını bugün Borsa Caddesi, Dedezade Sokak, Hükümet Caddesi ve Valilik karşısında yürüten Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı Celalettin Güvenç,” Huzur ve İstikrarımızı bozmaya çalışanlar var bunlara fırsat vermeyin, biz sizlerden dua ve destek istiyorum,” dedi.

    Vali, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı iken görevinden ayrılarak Kahramanmaraş Milletvekili adayı olan Celalettin Güvenç’in Ak Partinin yeni bakanlar kurulu listesi arasında ismi gezerken, Kahramanmaraş’ta seçim çalışmalarına devam ediyor..

    Güvenç:” Onikişubat İlçemize bağlı mahalleleri gezdim, Dulkadiroğlu ilçemize bağlı mahallelerimize halkımız , siz gidin bize konuşmanıza gerek yok biz bir kasım da oyu nereye vereceğimizi iyi biliyoruz, siz gidin başka yerlerde çalışma yapın, biz sizin yalnızdayız,” diyorlar.. “ dedi.

     1 Kasım seçimlerinde bir oyun çok büyük vebalinin olduğunu ülkemizin geleceği için huzur ve güveni için oyunuzu bölmeyin diyen Güvenç gezdiği yerlerde halkın büyük desteğini aldı.

      Celalettin Güvenç ile sohbet eden vatandaşlar: “ 13 yıl önceki ilaç kuyrukları, doktor kuyrukları, okula giden çocuklara kitap bulma kuyrukları ve yokluklar bitti milletimiz 13 yıl öncesini unuttu.. yeni yetişen 18-22 yaş arası gençlik ise geçmişi hiç bilmiyor.. Ak Parti gençlere sahip çıksın, biz ak partiliyiz de gençler geçmişi bilmiyor,” dediler..

      Celalettin Güvenç ile görüşen bir hanım ise: “ Eskiden ilaç çok pahalı idi.. bir devlet memuru bularak onun üzerine yazdırdık, bugün ilaç bedava , Avurapyı bile solladık, Sağlıkda, Eğitimde, Ulaşımda Türkiye dünyada bir numara ama, yine de benim oğlumu belediye alın,” diyerek övgü ve istekde bulundu.

1-903.jpg2-703.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.