Dubai’den Dönen Öğrencilerden Vali Tapsız’a Ziyaret

Dubai’den Dönen Öğrencilerden Vali Tapsız’a Ziyaret
Kilis Valiliği organizesinde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin Dubai Başkonsolosluğu’nun davetlisi olarak Dubai’ye giden folklor ekibi öğrencileri, Vali Süleyman Tapsız’ı makamında kabul et...

Kilis Valiliği organizesinde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin Dubai Başkonsolosluğu’nun davetlisi olarak Dubai’ye giden folklor ekibi öğrencileri, Vali Süleyman Tapsız’ı makamında kabul etti.

Türkiye okullararası yıldızlar kategorisi folklor yarışmasında; il birincisi, bölge birincisi ve Türkiye üçüncüsü olan Kilis Atatürk Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, folklor gösterileri ile Kilis’in tarihi ve kültürel özelliklerinin tanıtımını yaparak 4 günlük bir Dubai ziyaretinin ardından yurda döndüler.

Dubai Başkonsolosluğu’nun davetlisi olarak Dubai’ye giden ve orada Türk aileler tarafından misafir edilen öğrenciler, Dubai’nin dünyaca ünlü çeşitli yerlerini görme şansı yakaladıklarını belirterek, bu organizasyon için Vali Süleyman Tapsız’a teşekkürlerini ifade ettiler.

Vali Tapsız, öğrencilerin farklı yer ve kültürleri tanımaları açısından bu ziyaretin önemli olduğunu belirterek, Kilis’in farklı bir ülkede tanıtımına katkıda bulundukları için öğrencilere ve sorumlu idarecilere teşekkür etti.

Öğrencilerin ziyaretine Vali Yardımcısı Tolga Toğan, İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili de eşlik etti.

KİLİS VALİLİĞİ ORGANİZESİNDE 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA TÜRKİYE’NİN DUBAİ BAŞKONSOLOSLUĞU'NUN DAVETLİSİ OLARAK DUBAİ’YE GİDEN FOLKLOR EKİBİ ÖĞRENCİLERİ, VALİ SÜLEYMAN TAPSIZ’I MAKAMINDA KABUL ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.