Düğünde Şarkı Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü 2 Yaralı!

Düğünde Şarkı Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü 2 Yaralı!
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Suriyelilerin Kürtçe - Arapça müzik kavgası kanlı bitti. Kavgada 1 kişi öldü 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Kızıltepe ilçesi Şenyurt yolu üzerinde bulunan bir düğün salonunda...

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Suriyelilerin Kürtçe - Arapça müzik kavgası kanlı bitti. Kavgada 1 kişi öldü 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Kızıltepe ilçesi Şenyurt yolu üzerinde bulunan bir düğün salonundaki Suriyelilerin düğününde 2 grup arasında kavga çıktı. Bir grubun Kürtçe diğer grubun ise Arapça şarkı istemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu dışarıya çıkan gruplar düğün salonunun kapısı önünde bıçaklı kavgaya tutuştu.

Görgü tanıklarından iddialarına göre, şüpheliler Ş.A. ve oğulları olan M.A. ve O.A. yegenleri olan N.H. (21), İ.H. (21) ile M.H.’yi (21) çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kendilerine ait 3 motosikleti de yakıp olay yerinden kaçtılar. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve sağ kaburga altına aldığı darbeyle ağır yaralanan N.H. yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan İ.H’nin hayati tehlikesi devam ederken, diğer yaralı M.H.’nin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan motorları söndürürken, Olay yerine bir TOMA ile 7 akrep sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından faillerin yakalanmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.