Dulkadiroğlu İftar Sofrasını Baydemirli'ye Kurdu

Dulkadiroğlu İftar Sofrasını Baydemirliye Kurdu
Şehir merkezinde sabit ve mobil iftar programları düzenleyen Dulkadiroğlu Belediyesi, Bertiz bölgesinde Baydemirli mahallesine de iftar sofrası kurarak bölge halkını bir araya getirdi.


 Burada konuşan Başkan Okay, her türlü hizmetten kırsal bölgelerinde eşit bir şekilde yararlandığını hatırlattı.

Büyükşehir yasasıyla birlikte şehrin doğu bölgesinde kurulan Dulkadiroğlu Belediyesi, kurulduğu günün ertesinde başladığı hizmetlerine özverili bir şekilde devam ediyor. Özellikle kırsal bölgelerin kaderini değiştiren Dulkadiroğlu Belediyesi, Başkan Okay'ın seçim vaatleri arasında yer alan kırsal bölgelerin merkezle aynı hizmetlere kavuşma vaadini de geride kalan 15 aylık süreçte büyük ölçüde yerine getirdi.
Bertiz bölgesinde tüm mahalleleri kilit parke ve alt yapı hizmetleriyle donatan Dulkadiroğlu Belediyesi, çocuk oyun parkları ve sosyal etkinlikleri de kırsal bölgelerine taşımaya başladı.
Geçtiğimiz hafta sonu Bertiz bölgesi Baydemirli mahallesinde iftar programı organize eden Dulkadiroğlu Belediyesi, bölge halkını bu anlamlı iftar sofrasında bir araya getirerek renkli görüntüler oluşturdu.
İftar programında konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu bölgesinde bulunan tüm mahallelerin hizmette eşit olduğunu anlattı. Her mahalleye aynı ölçüde hizmet edildiğini kaydeden Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Bu güzel iftar sofrası etrafında bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bizlere her anlamda sonsuz destek veren siz değerli halkımızın her türlü sorununu çözüme kavuşturmak için büyük bir gayret içerisindeyiz. Seçim sürecinde ve hizmete başladığımız ilk günde de dile getirdiğimiz kırsal mahallelerin sorunlarını çok şükür çözmüş durumdayız. Bölgemizde vatandaşımızın ayağını çamurdan kestik. Alt yapı sorunlarını tamamlayarak sosyal ve kültürel hizmetler için çalışmaya başladık. İnşallah bu önümüzdeki dönemde de sizlere çok daha büyük hizmetler sunacağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayınızı tebrik eder ve birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenerek devam etmesini diliyorum."

Başkan Okay, konuşmasının ardından iftarını açarak vatandaşlarla iftarını yaptı. Okunan Kur-an'ı Kerim'in ardından Başkan Okay, vatandaşlarla tek tek sohbet etti.

Program, orta oyunu gösterisinin ardından gerçekleştirilen ilahi dinletisiyle sona erdi. 


1-569.jpg

2-452.jpg

3-289.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.