Dulkadiroğlu İlçesine 265 Bin M2 Kilit Parke Döşendi

Dulkadiroğlu İlçesine 265 Bin M2 Kilit Parke Döşendi
Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçenin tüm sokaklarını daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara son hızıyla devam ediyor.

Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçenin tüm sokaklarını daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara son hızıyla devam ediyor. Dulkadiroğlu Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bugüne kadar on üç mahallede yaptığı çalışmada 265 bin metre kare, yaklaşık 40 futbol sahası büyüklüğünde kilit parke taşı döşedi. Kilit parke taşı döşenen Elmalar mahallesinde ki çalışmaları yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY çalışma alanında yaptığı konuşmada “Yağmur suyu birikintisini önleyerek sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Yapılan çalışmalardan vatandaşlarımız son derece memnun olması ise bizi mutlu ediyor” dedi.

VATANDAŞ MEMNUN

Dulkadiroğlu Belediyesi yol yenileme ve kilit parke çalışmaları kapsamında Elmalar, Ekberoğlu, Erkenez, Karaziyaret, Sivricehöyük, Sümer, Şeyhadil, Yahya Kemal, Aksu, Mehmet Akif, Karşıyaka, Osmanbey, Dereköy ve Egemenlik mahallelerinde bugüne kadar toplam 265 bin metre kare kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 40 futbol sahası büyüklüğünde bir alana kilit parke taşı yapılarak, vatandaşların özellikle kış aylarında yaşadıkları sıkıntıları büyük ölçüde giderildi.

Dulkadiroğlu Belediyesi ayrıca Egemenlik ve Şeyhadil Mahallelerinde bordür taşı, yol kaldırım düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Parke çalışmalarının tamamlandığı sokakları da gezen Başkan OKAY’ı aralarında gören vatandaşlar, yapılan hizmetten son derece memnun olduklarını dile getirdiler.

flas-001.jpgnst_7038.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.