DULKADİROĞLU ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİM HİZMETİ SUNMAYA BAŞLADI

DULKADİROĞLU ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİM HİZMETİ SUNMAYA BAŞLADI
Dulkadiroğlu Belediyesi bölgesinde bir ilke daha imza atarak il Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte trafik eğitim parkında öğrencilere trafik eğitim hizmeti sunmaya başladı.

Dulkadiroğlu Belediyesi bölgesinde bir ilke daha imza atarak il Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte trafik eğitim parkında öğrencilere trafik eğitim hizmeti sunmaya başladı.

Sosyal ve kültürel projelerin öncüsü Dulkadiroğlu Belediyesi, bölgesinde bir ilki daha gerçekleştirerek Trafik Eğitim Parkı'nı aktif hale getirdi. Uzun zamandır kullanılmayan Trafik Eğitim Merkezi'ni modernize eden Dulkadiroğlu Belediyesi, parkı trafik eğitimi için öğrencilerin hizmetine sundu.
İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalayan Dulkadiroğlu Belediyesi, haftanın belirli günlerinde öğrencilere trafik eğitim merkezinde hizmet sunacak.
Konuyu değerlendiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, her türlü eğitime destek olduklarının altını çizdi. Kahramanmaraş'ta trafiğin büyük bir sorun olduğunu hatırlatan Başkan Okay, bunun en büyük nedenlerinden birinin de bilinçsiz sürücüler olduğunu aktardı. Bu nedenle eğitimin temelde verilmesi amacıyla trafik eğitim merkezini aktif olarak kullandıklarını anlatan Başkan Okay, öğrencilerin konunun uzmanlarından eğitim aldığını aktardı.
Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Dulkadiroğlu Belediyesi olarak bir çok konuda olduğu gibi özellikle eğitim konusunda da hassas bir politika yürütüyoruz. Bu kapsamda eğitime bir çok alanda destek olduk. Trafik eğitimi konusunda da elimizde mevcut olan trafik eğitim merkezimizi modernize ederek yavrularımızın hizmetine sunduk. Özellikle trafik haftalarında öğrencilerimiz buraya gelerek trafik polisi ya da jandarma görevlilerinden bire bir eğitim alıyorlar. Bunun amacı bilinçli sürücülerin yetişmesi ve öğrencilerin burada öğrendikleriyle fahri birer trafik polisi olmalarıdır. Çevrelerinde kural hatası yapan sürücüleri uyararak trafiğin sağlıklı bir şekilde akışına katkı sağlayacak çocuklarımız ilerde birer sürücü olacaklar. Burada görevlilerin aşıladığı bilinç o yüzden çok önemli. Biz bu uygulamanın gelişmesi ve daha da büyümesi için üzerimize düşen görevi yapacağız. Ben bu güzel uygulamada emeği geçen İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de ayrıca teşekkür ediyorum."

01d35394-0caf-4a1d-a5ff-969e883387b8.jpg7cdbcc8c-3544-434a-9921-57215c3cc33e.jpg26962e92-2ed3-49b5-9255-414dd530f1b0.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.