DULKADİROĞLU'NDAN DOĞUKENT'E MODERN PAZAR YERİ

DULKADİROĞLU'NDAN DOĞUKENT'E MODERN PAZAR YERİ
Dulkadiroğlu Belediyesi bölgesinde bulunan pazar yerlerini modern yapılar haline getirmek için başlattığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Dulkadiroğlu Belediyesi bölgesinde bulunan pazar yerlerini modern yapılar haline getirmek için başlattığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Doğukent'e yapılan pazar yerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Necati Okay, ilçede bulunan pazar yerlerini kapalı ve standardı yüksek hale getireceklerini söyledi.

Pazar yerlerinin kalitesini yükseltmek ve kullanım amacını genişletmek amacıyla bir çok proje geliştiren Dulkadiroğlu Belediyesi, bu kapsamda ilk çalışmasını Doğukent mahallesinde yaptı. İnşaatı devam eden yapının hem pazar yeri hem de vatandaşların ortak kullanım alanı olarak planlandığı bildirildi.
Alanda incelemelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçede bulunan tüm pazar yerleri için yeni planlama yaptıklarını anlattı. Pazar yerlerini kapalı ve daha kullanışlı hale getirdiklerini aktaran Başkan Okay, haftanın bir günü pazar yeri olarak kullanılacak alanın farklı günlerde farklı etkinlikler için de kullanılacağını aktardı.
Doğukent pazar yerinin her türlü sosyal donatıya sahip olacağını aktaran Başkan Okay, alanın kurban kesim alanı, otopark, toplantı merkezi ve vatandaşların çeşitli sosyal etkinlikleri gerçekleştireceği alan olarak planladıklarının altını çizdi.
Başkan Okay, pazar yerleriyle ilgili yaptığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü: "Dulkadiroğlu Belediyesi olarak ilçemizde bulanan pazar yerleriyle ilgili güzel çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımızdan ilkini Doğukent'te tamamlamak üzereyiz. İlçemizin kalbi olan bu bölgemize kazandırdığımız pazar yerimiz, vatandaşlarımıza farklı sosyal etkinlikler için de ev sahipliği yapacak. Örneğin kurban kesim alanı olarak da kullanılacak olan alanımız, otopark ve toplantı alanı olarak da kullanılacak. Bu güzel projelerimizi farklı bölgelerimizde yapıyoruz. Örneğin Namık Kemal ve Bahçelievler pazar yerleriyle ilgili de aynı özelliklerde çalışmalarımız var. Pazar yerlerimizi modern yapılar haline getirerek vatandaşımızın hizmetine sunacağız."

dul_1848.jpgdul_1852.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.