Dulkadiroğlu'ndan Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

Dulkadiroğlu'ndan Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı
Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, geçen yıl olduğu gibi 2015-2016 sezonu için de amatör futbol kulüplerine malzeme yardımında bulunduklarını söyledi.

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, geçen yıl olduğu gibi 2015-2016 sezonu için de amatör futbol kulüplerine malzeme yardımında bulunduklarını söyledi.

Sosyal belediyecilikte fark yaratmaya devam eden Dulkadiroğlu Belediyesi, bölgesindeki amatör spor kulüplerini bu yıl da unutmadı. Kahramanmaraş Gençlik Merkezi'nde düzenlenen törenle Dulkadiroğlu ilçe sınırları içerisinde bulunan amatör futbol kulübüne malzeme yardımında bulunan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu yardımların imkanlar dahilinde yeni spor alanlarının yapılması ve mevcut spor alanlarının iyileştirilmesiyle devam edeceğini bildirdi.
Malzeme dağıtım töreninde konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, sosyal belediyeciliğin bir gereği olan bu hizmetin amatör spor kulüplerinin canlanmasında katkı sağlamasını temenni etti. Bir dönem Kahramanmaraş'ta çok önemli amatör takımların ön plana çıktığını anlatan Başkan Okay, bundan sonraki süreçte de aynı heyecanı yeniden yaşamayı arzu ettiklerini anlattı.

Başkan Okay, törendeki konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Yaklaşık bir buçuk yıllık bir belediyeyiz. Bu süre içerisinde işimizi sadece asfalt, bayındırlık, imar ve yol dan ibaret olarak görmedik. Sosyal ve kültürel anlamda, bölgemizde eksikliği hissedilen her konuda değerli vatandaşlarımıza hizmet ettik. Bu doğrultuda amatör spor kulüplerimize de her yıl belli miktarda malzeme yardımında bulunuyoruz. Özellikle şehrimizde çok sevilen futbola dönük bu yardımlarımızın kulüpler için ne kadar önemli olduğunun da farkındayız. Geçen yıl imkanlarımız ölçüsünde yaptığımız bu desteklerimizi bu yıl ve bundan sonraki süreçte de yapmaya devam edeceğiz. Amatör sporun standardını artırmak için bizlerde üzerimize düşeni yapacağız. Özellikle Kahramanmaraş'ın amatör futbolda o eski güzel günlerine dönmesini canı gönülden istiyorum."

Kahramanmaraş gençliğine kazandırılan önemli projelerden Gençlik Merkezi'ni çok beğendiğini anlatan Başkan Okay, "Kendi ilçemiz sınırlarında Kahramanmaraş Gençlik Merkezi gibi bir alanın olmasını yürekten istiyoruz. Bunun için yeni imar uygulamaları yaptığımız alanda böyle bir projeyi düşündük. Bu alanın aynısını inşallah orada inşa edilmesini istiyoruz. Bu gibi eserlerin bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha dile getirmek istiyorum" dedi.

1-20151130092849.jpg

Başkan Okay, son olarak, "Bizlerin yaptığı yardımların amatör spor kulüplerin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlamasını temenni ediyorum ve kulüplerimize yeni sezonlarında başarılar diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Malzeme dağıtım törenine katılan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak'da bu anlamlı hizmetle amatör futbola destek sağlayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'a teşekkür etti. Dulkadiroğlu ilçesine gençlik merkezi yapılması için başlatılan çalışmanın takipçisi olacağını aktaran Dilipak, "Bu hizmette bizim boynumuzun borcu olsun. İlçemize böyle bir hizmeti kazandıracağız" dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ergün Önal'da kısa bir konuşma yaparak Başkan Okay'a amatör spor kulüplerine yaptığı katkılardan ötürü teşekkür etti.

Programa, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, Belediye  Meclis Üyesi Ali Dökme, Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, kulüp başkanları ve sporcular katıldı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri kulüp temsilcilerine malzemelerini takdim etti ve günün anısına hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

2-947.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.