Dünya Evine Girmeye Hazırlanıyor

Dünya Evine Girmeye Hazırlanıyor
Türkiye’de 5’inci yüz naklinin yapıldığı 26 yaşındaki Recep Sert, Esma Akyurt ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Bursa’nın İnegöl ilçesinde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak...

Türkiye’de 5’inci yüz naklinin yapıldığı 26 yaşındaki Recep Sert, Esma Akyurt ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert’e, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından başarılı bir operasyonla beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı 43 yaşındaki turist Andrzej Kucza’nın yüzü ve çenesi nakledilmişti. Akdeniz Üniversitesi’nde uzun süre yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra normal odasına alınan Recep Sert ile hastanede çalışan Esma Akyurt arasında başlayan arkadaşlık kısa sürede aşka dönüştü. Nişanlanan çiftin Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nde yapılan kına gecesinde gelin Esma Akyurt gözyaşlarına hakim olamadı. Ağlayan Akyurt’u teselli eden Recep Sert, müstakbel eşine sarılarak gözyaşlarını sildi. Gelin Esma Akyurt ise, sadece çok mutlu olduğunu dile getirebildi.

Recep Sert’in babası Cafer Sert, “Bundan daha büyük mutluluk olur mu, çok mutluyum. Sizden, devletimizden Allah bin kere razı olsun” diye konuştu.

Çift, bu akşam Gölbaşı Düğün Salonu’nda düzenlenecek düğünle dünya evine girecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.