Dünya Kadınlar Günü Anısına Adli Personel Kahvaltıda Buluştu

Dünya Kadınlar Günü Anısına Adli Personel Kahvaltıda Buluştu
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Adalet Büro Sen Erzurum İl Temsilciliği tarafından Adliye personeline kahvaltı verildi.8 Mart Pazar günü mesai olmaması sebebiyle Adalet Büro Sen Erzurum İl Tem...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Adalet Büro Sen Erzurum İl Temsilciliği tarafından Adliye personeline kahvaltı verildi.

8 Mart Pazar günü mesai olmaması sebebiyle Adalet Büro Sen Erzurum İl Temsilcisi Erkan Sancak, Kadir Dumlu ve Adliye Kurum Temsilcisi Mucip Yazıcı tarafından organize edilen kahvaltıya ve Erzurum Adliyesi Yemekhanesinde düzenlenen kahvaltıya, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Başsavcı Vekilleri Erdal Kuruçayır ve Volkan Kavukçu, Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Öztürk, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Saim Köroğlu, Hakim, Savcı ve Adliye personelleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, kadınlarımıza İslam’ın büyük önem verdiğini, Cennet’in annelerin ayakları altında olduğunu, iş çalışma hayatında kadınlara ağır iş yükü yüklendiğini, her zaman yanlarında olduklarını desteklediklerini belirterek kahvaltıda emeği geçenlere de teşekkür ediyorum dedi. Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Öztürk konuşmasında “Bu özel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kadınların yılda bir gün değil, her zaman değerli oldukları bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Kahvaltıya katılan üyeler arasında çekiliş yapıldı. Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünde mahkumlar tarafından yapılan göz nuru el emeği ürünleri kahvaltıya katılanlara çekilişle verildi.

Adalet Büro Sen Erzurum İl Temsilcisi Erkan Sancak, “Amacımız yargı çalışanlarını bir çatı altında toplamaktır. Sosyal ve Kültürel toplantılarla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir Bu tür organizelerle hem yeni göreve başlayan personelimize tanımış oluyoruz dedi. Sancak,, Bizleri yalnız bırakmayan Başsavcımıza, Başsavcı Vekillerimize, Komisyon Başkanımıza ve Adliye personeline çok teşekkür ediyorum” dedi.

Adalet Büro Sen Erzurum İl Temsilciliği tarafından Adliye personeline günün anlamına binaen karanfil dağıtıldı.

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ANISINA ADLİ PERSONEL KAHVALTIDA BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.