Dünya Karatesinin Nabzı İstanbul’da Atacak

Dünya Karatesinin Nabzı İstanbul’da Atacak
Kasım ayında Almanya’da düzenlenecek Dünya Karate Şampiyonası’nın en önemli provalarından biri olarak görülen Karate 1 Premier League’in İstanbul ayağında 52 ülkeden sporcular mücadele edecek.

- Kasım ayında Almanya’da düzenlenecek Dünya Karate Şampiyonası’nın en önemli provalarından biri olarak görülen Karate 1 Premier League’in İstanbul ayağında 52 ülkeden sporcular mücadele edecek.

Türkiye, Eylül ayı başında dünyanın en iyi karatecilerini ağırlayacak. Karatenin ‘Şampiyonlar Ligi’ olarak nitelendirilen Karate 1 Premier League’in İstanbul ayağı 6-7 Eylül tarihlerinde Aslı Çakır Alptekin Salonu’nda düzenlenecek. İstanbul’da 4. kez yapılacak prestijli turnuvaya 50’yi aşkın ülkeden 500’e yakın sporcunun katılması bekleniyor.

Kasım ayı başındaki Dünya Karate Şampiyonası için en önemli provalardan biri olarak gösterilen Karate 1 Premier League İstanbul’da erkek ve kadın Milli takımları da tam kadro mücadele edecek.Büyükler kategorisinde kata ve kumite branşlarında yapılacak organizasyonda ferdi kategorilerde 12, takımda ise 4 kategoride madalya dağıtılacak.

Dünya Karate Federasyonu’nun (WKF) faaliyet takviminde yer alan, İstanbul Open Karate Turnuvası da 5 Eylül’de gerçekleştirilecek. Bu yıl dokuzuncusu yapılacak organizasyonda ümitler, gençler ve veteranlar kategorilerinde 600’e yakın sporcunun tatamiye çıkması bekleniyor.

DÜNYA KARATESİNİN NABZI İSTANBUL’DA ATACAK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.