Dünya’ca Ünlü Dansçılar, Glorıa Sports Arena’da

Dünya’ca Ünlü Dansçılar, Glorıa Sports Arena’da
Dünyanın en prestijli dans yarışmalarından biri olarak kabul edilen World Dance Sport Federation’a bağlı Dünya Dans Şampiyonası “Gloria World Open”, ilk kez Türkiye’de gerçekleşiyor.

- Dünyanın en prestijli dans yarışmalarından biri olarak kabul edilen World Dance Sport Federation’a bağlı Dünya Dans Şampiyonası “Gloria World Open”, ilk kez Türkiye’de gerçekleşiyor.

World Dance Sport Federation’a bağlı olarak organize edilen ve dünyanın en prestijli dans yarışması olarak kabul edilen Gloria World Open, Dünya Dans Federasyonu Başkanı Carlos Freitag’nın da katılımıyla 21-22 Mart tarihleri arasında Antalya’da Gloria Sports Arena’da gerçekleşiyor. Dünya çapında geçekleşen yarışmalar her yıl ayrıca Almanya, Japonya, Çin ve Hong Kong’ta da düzenleniyor.

Dansın spor olarak kabul edildiği 8 kategoride büyükler ve küçükler için gerçekleşecek yarışmada, yarışmacılar dünya sıralamalarını yükseltmek amacıyla mücadele ediyor. 15 ülkeden toplam 18 hakemin bulunduğu yarışmanın başhakemliğini İspanya’dan Marco Sietas yapıyor.

DÜNYA’CA ÜNLÜ DANSÇILAR, GLORIA SPORTS ARENA’DA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.