Dünyaca Ünlü Macar Dans Topluluğu Gebze’de Sahne Alıyor

Dünyaca Ünlü Macar Dans Topluluğu Gebze’de Sahne Alıyor
Macaristan Ulusal Dans Topluluğu, Gebze Belediyesi ve Macaristan’ın Kocaeli Fahri Konsolosluğu’nun ortaklaşa düzenlediği etkinlikle Kent Meydanı’ndaki Gebze Kültür Merkezi’nde özel bir gösteri sunacak.

- Macaristan Ulusal Dans Topluluğu, Gebze Belediyesi ve Macaristan’ın Kocaeli Fahri Konsolosluğu’nun ortaklaşa düzenlediği etkinlikle Kent Meydanı’ndaki Gebze Kültür Merkezi’nde özel bir gösteri sunacak.

Macaristan’ın milli bayramı dolayısıyla düzenlenen ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in destek verdiği gösteri, 25 Ekim 2014 Cumartesi günü Gebze Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da verilecek kokteylin ardından başlayacak. Gebze Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Macaristan Büyükelçisi Gabor Kiss, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ve Macaristan İstanbul Başkonsolosu Hendrich Balazsşeref de katılacak.

Gebze Belediyesi ve Macaristan’ın Kocaeli Fahri Başkonsolosluğu’nun ortaklaşa organize ettiği gösteride sahne alacak olan dans grubu, Macaristan folk danslarının en güzel örneklerini sunacak. Yaklaşık 40 kişiden oluşan grup, dünyanın birçok ülkesinde yaptığı özel şovlarla üne kavuştu. Türkiye’de ilk defa sahne alan Macaristan Ulusal Dans Topluluğu’nun GKM’de sunacağı özel gösteriye sanatsever tüm Gebzeliler davet edildi.

DÜNYACA ÜNLÜ MACAR DANS TOPLULUĞU GEBZE’DE SAHNE ALIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.