Dünyam Hastanesi Çalışanlarına Temel Afet Bilinci Eğitimi Verildi

Dünyam Hastanesi Çalışanlarına Temel Afet Bilinci Eğitimi Verildi
Modern Dünyam Hastanesi çalışanlarına Asya Arama Kurtarma Kayseri ekibi tarafından ‘Temel Afet Bilinci’ konulu eğitim verildi.Eğitimde çalışanlara afet ve deprem anında yapılması gerekenler hakkında b...

Modern Dünyam Hastanesi çalışanlarına Asya Arama Kurtarma Kayseri ekibi tarafından ‘Temel Afet Bilinci’ konulu eğitim verildi.

Eğitimde çalışanlara afet ve deprem anında yapılması gerekenler hakkında bilgiler verildi ve deprem öncesinde arama kurtarma bilincine sahip kişilerin vatandaşlara bilgi vermesi, insanların eğitim alamıyorlarsa kendilerinin deprem ve afet konuları hakkında araştırarak bilgi sahibi olmaları, deprem için bilinçlenmenin ve planın yapmanın öneminden bahsedildi.

Evin sağlam ve zayıf yerlerinin bulunması, deprem anında neler yapılması gerektiği aile üyeleriyle konuşulması, deprem ve afet anında aranacak yerlerin belirlenmesi gibi konular hakkında hastane çalışanları bilgilendirildi.

MODERN DÜNYAM HASTANESİ ÇALIŞANLARINA ASYA ARAMA KURTARMA KAYSERİ EKİBİ TARAFINDAN ‘TEMEL AFET BİLİNCİ’ KONULU EĞİTİM VERİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.