Dünyanın Uygulaması En Kolay Cilt Gençleştirme Yöntemi Türkiye’de

Dünyanın Uygulaması En Kolay Cilt Gençleştirme Yöntemi Türkiye’de
Operatör Dr. Hasan Subaşı, cilt gençleştirme ve leke tedavilerine ilişkin uygulamalar çerçevesinde geliştirilen ve başarısı kanıtlanan PRX-T 33/TCA’nın öne çıktığını söyledi.Yıllardır sürdürülen araşt...

Operatör Dr. Hasan Subaşı, cilt gençleştirme ve leke tedavilerine ilişkin uygulamalar çerçevesinde geliştirilen ve başarısı kanıtlanan PRX-T 33/TCA’nın öne çıktığını söyledi.

Yıllardır sürdürülen araştırmalar ve testlerden sonra İtalya’da piyasaya sürülen PRX-T 33/TCA adlı kimyasalın cilt gençleştirme ve leke tedavisinde son derece başarılı olduğunu belirten Dr. Hasan Subaşı, “Hem uygulamasının kolay olması hem de etkisinin hemen görülmeye başlaması nedeniyle bu yöntem dikkat çekiyor” diye konuştu.

Söz konusu ürünün yıllarca test edildikten sonra İtalya’da piyasa sürüldüğünü ifade eden Opr. Dr. Subaşı, “Söz konusu ürün yıllarca test edildikten sonra İtalya’da piyasaya sürülen yeni bir kimyasaldır. Son 3 senedir de bilim adamları tarafından kongrelerde sunumları yapılıyor. Ürünün uygulaması muayenehane ortamında mutlaka tıp doktoru tarafından yapılmalıdır. Yüzde 33 TCA, normalde üst deri katmanlarını yakarken ve orta derin peeling olarak kullanılırken, formüle ilave edilen hidrojen peroksit sayesinde cildin üst epitel katmanını pas geçip doğrudan dermis tabakasına ulaşmaktadır” dedi.

Bu sayede epidermiste kızarma, yanma gibi hasar oluşmadığını belirten Dr. Subaşı, buna karşın çok kalın ciltlerde hafif bir soyulma görülebileceğini ifade etti.

“ETKİ UYGULAMANIN ARDINDAN HEMEN GÖRÜLMEYE BAŞLIYOR”

Dermiste harekete geçen yüzde 33 yoğunluktaki triklorasetikasitin dermis tabakasını uyarmadığını ve sonucun hemen görülmeye başlandığını bildiren Dr. Subaşı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Cilt hemen daha sıkılaştırılmış, daha dolgun ve daha parlak görünmektedir. Tedavi tekrarlandıkça elde edilen görüntü daha da iyi olmakta ve etkisi daha uzun süre kalıcı olmaktadır. Jel şeklindeki bu asit, özel bir teknikle uygulanan kuvvetli masaj sayesinde cilde yedirilmektedir. Dolayısıyla bu uygulama bir nevi iğnesiz rejuvenasyon (gençleştirme) yapmaktadır.”

Subaşı, uygulama seansının 10-15 dakika gibi son derece kısa bir zaman diliminde yapılabildiğine dikkat çekerek, kişinin sosyal yaşantısına hemen dönebildiğini kaydetti. Ürünün kullanım yelpazesine ilişkin bilgiler de veren Dr. Subaşı, “Uygulamayı cilt yaşlanmasının önüne geçmek, yüz gençleştirme, özellikle cildin sıkılaştırılması ve ince çizgilerin ortadan kaldırılması, boyun ve dekolte gençleştirmesi, ellerdeki yaşlılık belirtilerinin ortadan kaldırılması, akneye bağlı izlerin azaltılması ile leke ve melasma tedavilerinde başarıyla gerçekleştirmekteyim” diye konuştu.

“3-5 SEANS SONRASI KALICI ETKİ GÖRÜLÜYOR”

Dr. Hasan Subaşı, söz konusu ürünle yüz, boyun ve dekolte tedavilerinde haftada bir olmak üzere 3 ila 5 seans sonrasında kalıcı sonuçların görülmeye başlandığını belirterek, leke ve melasma tedavisinde 20 günde bir, normal tedaviye ek olarak uygulandığını vurguladı.

“İĞNESİZ VE HİÇBİR ORGANI OLUMSUZ ETKİLEMİYOR”

Gerçekleştirdiği uygulamanın pek çok avantajı barındırdığını söyleyen Dr. Subaşı, "Muayenehanemde leke tedavilerini lazerle yapmaktayız. Neticeyi hızlandırmak için bu ürünü ilave ettik. Hiçbir organı olumsuz etkilemeyen ve iğnesiz cilt gençleştirme yöntemi olan bu yeni uygulama tekrarlanabilir özellik taşımaktadır. Güneşe hassasiyet yaratmaması sayesinde yaz kış uygulanabilir. Uygulamanın hemen ardından ciltte gözle görülebilir bir toparlanma meydana geliyor. Sosyal aktiviteyi hiçbir şekilde etkilememesine en iyi örnek olarak şunu söyleyebilirim ki, bir düğün ya da davet öncesi yapıldığında sıkılaşmış, parlak, sağlıklı lifting yapılmış bir görünüme kavuşmanız sizin elinizde. Hem de sadece 15 dakika içinde” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.