Dün:’’yarım Kalan İşi Bitirmeye Geldik’’, Bugün:’’hayal Kırıklığı Yaşadım’’

Dün:’’yarım Kalan İşi Bitirmeye Geldik’’, Bugün:’’hayal Kırıklığı Yaşadım’’
İngiliz ekibinin teknik patronu Brendan Rodgers, “Bir hayal kırıklığı yaşadım. İlk yarıda bir takım pozisyonlar bulduk ve daha sonrasında bir hata yaptık ve bu da golü getirdi. Birçok genç oyuncunun t...

İngiliz ekibinin teknik patronu Brendan Rodgers, “Bir hayal kırıklığı yaşadım. İlk yarıda bir takım pozisyonlar bulduk ve daha sonrasında bir hata yaptık ve bu da golü getirdi. Birçok genç oyuncunun tecrübe kazanması açısından bu maç olumlu oldu. Tribünde müthiş bir atmosfer vardı” dedi.

Brendan Rodgers’a dün yaptığı basın toplantısında ‘buraya yarım kalan işi bitirmeye geldik’ şeklindeki açıklamaları hatırlatılması üzerine deneyimli teknik adam, “Dünkü söylediklerimin Beşiktaşlı futbolcuları motive olmasını etkilediğini düşünmüyorum. Ama biz buraya yenmek için gelmiştik. İyi bir maç oldu ve Beşiktaş’ı tebrik ederim. Bizim artık lige konsantre olmamız lazım. Bu sene bir kupa almak istiyorduk o da bu kupa olabilirdi ama bunu kaçırdık” yanıtını verdi.

Coutinho’nun olmamasının takıma olumsuz etkisinin olup olmadığı sorulması üzerine Rodgers, “Bu oyuncuların yokluğu başlangıçta çok etkili olmadı aslında ve gole kadar da rahattık. Tabii ki deplasmanda oynuyorduk, bu eksiklikler sorun olabilirdi ama skoru değiştirecek oyuncularımızın olmaması biraz etkili oldu da diyebiliriz. Ama iki forvetle sahaya çıktık ve bizim için iyi bir tecrübe oldu. Beşiktaş bizden daha becerikli davrandı ve neticede de böyle bir skor ortaya çıktı” açıklamasında bulundu.

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, penaltılar hakkında ise, “Biz penaltı atışlarında kendilerine en çok güvenenleri seçtik ama tabii ki birisi sonunda bu penaltıyı kaçıracaktı. Onun için de üzgünüz” dedi.

Böyle bir atmosferi yaşadığı için teşekkür eden deneyimli teknik adam, “Maalesef İstanbul bu sefer bizim için uğurlu olmadı ama Beşiktaş’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.