Dünya’yı Ve Balkanlar’ı Titrettiler

Dünya’yı Ve Balkanlar’ı Titrettiler
Görme Engelli Zeynep Çelik Macaristan’da yapılan IBSA Judo Dünya Kupası’nda ikinci oldu.19-23 Şubat’ta Macaristan’ın Eger şehrinde yapılan IBSA Judo Dünya Kupasında Zeynep Çelik ve İstanbul’da düzenl...

Görme Engelli Zeynep Çelik Macaristan’da yapılan IBSA Judo Dünya Kupası’nda ikinci oldu.

19-23 Şubat’ta Macaristan’ın Eger şehrinde yapılan IBSA Judo Dünya Kupasında Zeynep Çelik ve İstanbul’da düzenlenen Muay Thai Balkan Şampiyonasında yıldızlarda 1.olan sporcumuz Murat Uğurlu ,Türkiye’nin ve Erzurum’un göğsünü kabarttılar.

2016 Rio Paralimpik Oyunlarına gitmek için önem taşıyan organizasyonda, Türkiye ve Erzurum’u temsil eden,Yakutiye Görme Engelliler Kulübü sporcusu Zeynep Çelik, büyük bir başarı göstererek Dünya ikincisi olurken,Yıldızlar kategorisinde, İstanbul’da düzenlenen ve 12 ülkenin katıldığı Muay Thai Balkan Şampiyonasında da Murat Uğur birinci oldu.

Önümüzdeki aylarda Brezilya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Zeynep Çelik ve yıldızlar Muay Thai Balkan Şampiyonu sporcumuz Murat Uğurlu Gençlik Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, antrenörler Erdoğan Dönmez, Nurullah Diyarbakır, Hasan Söylemez ve Yakutiye Görme Engelliler Kulüp Başkanı Hikmet Akpınar Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret ettiler.

Sporcularımızı altınla ödüllendiren Vali Altıparmak, sporcularımızın yapılacak olan Dünya şampiyonalarında da aynı başarıyı göstereceklerine inandığını söyleyerek "müthiş bir başarı yakalamışsınız. Hepinizi tebrik ediyorum" dedi.

DÜNYA'YI VE BALKANLAR'I TİTRETTİLER

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.