Duvar Yazıları Görüntü Kirliliğine Neden Oluyor

Duvar Yazıları Görüntü Kirliliğine Neden Oluyor
Adıyaman’da, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce ikamet duvarlarına ya da bahçe duvarlarına yazılan yazılar görüntü kirliliğine neden oluyor.Adıyaman’da, sprey boyalarla bahçe duvarlarına ya da ikame...

Adıyaman’da, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce ikamet duvarlarına ya da bahçe duvarlarına yazılan yazılar görüntü kirliliğine neden oluyor.

Adıyaman’da, sprey boyalarla bahçe duvarlarına ya da ikamet duvarlarına yazılan yazılar görüntü kirliliğine neden olurken, vatandaşlar ise, bu durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

Vatandaşlar, aynı zamanda görüntü kirliliği oluşturan bu tür yazıları yazan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerinde yakalanmasını cezai işleme tabi tutulmasını istediler. Vatandaşlar, “Sprey boyalarla ikamet duvarlarına yada bahçe duvarları üzerine saçma sapan yazılar yazılıyor. Görüntü kirliliği oluşturan bu durum hakkında ilgililerin çalışma yapması güzel bir çalışma olacaktır. Biz vatandaşlar bu durumdan rahatsız olduğumuz kadar, ikamet sahipleri de bu durumdan oldukça rahatsız bir halde. Bu tür konuları gerçekleştiren kişi yada kişiler hakkında cezai işlem uygulanması gerekmektedir diye düşünüyoruz” şeklinde konuştular.

Adıyaman'da, duvar yazıları görüntü kirliliği oluşturuyor

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.