Duygun Yarsuvat, Dernek Üyeleriyle Buluştu

Duygun Yarsuvat, Dernek Üyeleriyle Buluştu
Galatasaray'ın 25 Ekim'de yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olan Duygun Yarsuvat, Galatasaraylılar Derneği'nde üyelerle bir araya geldi.

- Galatasaray'ın 25 Ekim'de yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olan Duygun Yarsuvat, Galatasaraylılar Derneği'nde üyelerle bir araya geldi.

Dernekte konuşan Duygun Yarsuvat, bir kaos döneminden geçildiğini belirterek, "Müstafi bir başkanın iki kere denediği yöntem sonucu Galatasaray tüzüğünün ilkelerini ortadan kaldırırcasına başkanlığı bırakıp gittiğine şahit oldum. Gelenekleri bir kere kırarsanız, bu böyle devam eder" dedi.

Takımda futbolcu sayısının fazla olduğunu vurgulayan Yarsuvat, "Sosyal medyada yayınlanan bir klip gördüm. İki Galatasaraylı futbolcu, otomobilin içinde dolarları saçıyorlar. Bunları sayıyorlar ve gülüyorlar. İkisi de iyi sporculardı ama bu şekilde alay edilmesini, 'siz ne yaparsanız yapın biz paraları yiyoruz' demelerini yakıştıramadım. Galatasaray'ın tavrı bu değildir" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.